coca-cola gercegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cypriotsts

New member
Reaction score
0
Fare gorunce yemek yiyemiyorum, tiksiniyorum, igrenc bir hayvan, gordugumde ise kaçıyorum diyenler :durdurun

Coca Cola muhteviyatında fare le$i olduğu iddia edildi. 23 yil Coca Cola fabrikasında cali$tiktan sonra yakin cevresine i$ anilarini anlatan ismini vermeyen emekli birinin iddialari coca-cola yi, taraftarlarini ve hayvan severleri kizdiracak cinsten :victory
dogal ortamlarinda bile rahat birakilmayan zavalli fareler meyan kokleri ile beraber cola bardagina, ordan da midemize giriyor(mu$:eek:ha)..!

kolanin en temel hammaddesi meyan kokuymu$, ve
meyan koku ile beslenen canlilar arasinda farelerde bulunmaktadir. buyuk $irketlerde tonlarca uretim yaptiklari icin bunlari kepcelerle toplamaktaymi$,meyan koklerini ve fareleri tonlarca topladiklari icin ayiklamaya ugra$mamakta daha doğrusu ugra$amamaktadirlar. Bu yüzden de meyan köklerini, icinde kalmi$ fareciklerle preslemekte, sadece kalan deri, ayak,bacak parcalarini elekten gecirerek ayiklamaktadirlar.
:eek:ut:
meyan kökünün suyunun yanında farenin kani, mide ozsuyu gibi
sivilarda kari$makta ancak renk siyah oldugu ve rengi etkileyecek kadar kari$madigindan gorunu$ acisindan pek bi sorun olmamaktadir,

Tabi kola uretimi yapan firma ce$itli kimyasallarla bunu zararsiz hale getirme ihtimalide varmi$...:clap

Bu olayı anlatan $ahis cali$tigi 23 yil boyunca 1 bardak kola bile icmemi$...:saskin

ben pek inanmadim ama yinede payla$yim dedim :vur

inanmamaya devam et bnce bu varya cola 150 yıllıksa bu bin yıllık bi geyik arada çıkar böyle şeyler

Bu tür şehir efsanelerine bende inanmıyorum arkadaşlar. Babamın marketi olduğu için biliyorum. Coca cola fabrikasına beraber gitmiştik. İçinde meyan kökü vb yok. Özel teknolojk aletlerle yapılıyor herşey. Zaten adamlar tarm ve sağlık bakanlığı, vb.ce denetleniyor. söylentiler doğru olsa ortaya çıkardı, yasaklanırdı mutlaka. Doktor olarak en baştada ben içmezdim.
Hem fareler peyniride çok seviyor. Ozaman her yediğimiz peynirdede fare var?

Kaynak Yok ve Böyle Söylentiler Hep Vardır... Kapandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri