combo modemdeki portlardan usb olanımı daha avantajlı yoksa eternet mi?

UNDER258

New member
Reaction score
0
arakadaşlar benim airties rt104 kablolu modemim var komşu ile ortak kullanmayı düşünüyoruz etermet ile baglanıyorum port falan açtım torrent için falan sizce uzun bi usb kablo alıp onlaramı usbyi vereyim yoksa kendimmi kullanayım yani usbnin dezavantajları neler hızda bi fark veya yavaşlama olurmu? muhtemelen usbden baglantıyı ben kullanıcam ama kullanmayadabilirim bunun için yardım bekliyorum sürekli online olan birisi degil. aradaki mesafe 10 metre kadar

modemleri usb ile pc ye bağlamak eskiden ev telefonları için sorun çıkarabiliyordu

şimdi bilmem ama denemendde fayda var usb yi uzata mazsın sanırım sen kullanmak zorundasın

torrent içinde cevap veremeyeceğim

USB ile kullanırsan daha az verim alırsın özellikle Win 7 işletim sistemi kullanıyorsan.Ethernet daha stabil ve sağlıklı.USB ' ye hiç bulaşma derim ;) Torrent konusunda da aynı şey geçerli.

ethernet daha iidir.. usb'den ethernet kadar verim alamazsın..

peki teşekkürler arkadaşlar ancak eternet girişi bitane bu sorunu nasıl çözebilirim

switchle çoğaltmak mümkün..

usb portları ısındığı için data transferinde sorun yaşarsın. heleki usb kablosunu uzun tutarsan veri hızı aynı orantıda düşecektir.

arkadaşında bahsettiği gibi modemine bağlayacağınız ethernet switch ile adsl bağlantını dilediğin kadar bilgisayara paylaştırabilirsiniz.

usb portları ısındığı için data transferinde sorun yaşarsın. heleki usb kablosunu uzun tutarsan veri hızı aynı orantıda düşecektir.

arkadaşında bahsettiği gibi modemine bağlayacağınız ethernet switch ile adsl bağlantını dilediğin kadar bilgisayara paylaştırabilirsiniz.

teşekkürler. peki nerden bulabilirim fiyatı nekadardır

hoca pahalı bişey deildir.. bilgisayarcılara git söle, vardır onlarda zaten.. olmadı bazı büyük bilgisayar mağazaları var onlara gidersin..

Geri