Counter Strike 1.6 Bot Paketi [PodBot 5.4] [HH UpLoad]

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Counter Strike 1.6 Bot Paketi [PODBOT]

cs.jpg

Şu ana kadar incelediğimiz botlardan daha iyi bir bot yok mu?. Var, bu yazıda inceleyeceğimiz bot oldukça kaliteli bir yapım. Okuyalım, görelim...

Botu nasıl kurduğumu açıkçası ben de tam anlayamamış durumdayım. Ama neler yaptığımı adım adım anlatacağım: Öncelikle çektiğiniz zip dosyasını açın ve PC'nizdeki CS klasörünün içine atın. Şimdi CS klasörünün içinde ayrıca bir CS klasörü oluşmuş olması lazım. Bu klasörü açın ve içindeki bütün dosyaları asıl CS klasörünün içine atın. Şimdi asıl CS klasörünün içinde PODBot isimli bir klasör oluşmuşsa doğru olmuş demektir. Biraz karışık bir anlatım oldu galiba...

Botlarla birlikte oyuna başlamak için yine alışık olduğumuz CS'yi açın ve Play CS deyin. Lan Game'e girin, Create Game ile bir harita seçip oyunu kurun.

Oyuna başladığınızda, kaç kişilik oyun kurdunuzsa o kadar bot oyuna dahil oluyor. Ayrıca oyun sırasında "-" tuşuna bastığınızda çeşitli komutlar ekrana geliyor. Bu komutlar ile oyuna daha fazla bot ekleyebilir, roundu bitirebilir, tüm botları öldürebilir, tün botları kick'leyebilirsiniz. Açıkçası bot'lar beni öldürürse (ki en fazla 3 kez öldüm) hemen "Round Bitir" komutunu kullanıp yeni oyuna başlıyoruz.

Bu kadar anlatımdan bot'ların niye güzel olduğunu anlayamıyoruz. Şimdi de ona geçelim: Bir kere bot'lar emirlerinize uyuyor. Fakat genelde bir-iki bot emirlerinize uymuyor ve kendi başlarına gidiyorlar. Bazen botlar da size emir verebiliyor. Emirlere uyup uymamaksa size kalmış. Botlar, tüm silahları kullanabiliyor, bomba atabiliyor. Ayrıca rehine kurtarıyorlar, bomba koyuyorlar, bomba defuse ediyolar. Bütün bu sebepler bazen kendinizi nette oynarmış hissi verdirebiliyor.

Tabii bu botların eksileri de yok değil. Mesela botlar öldükleri zaman, konuşmaya başlıyorlar ve çok saçma konuşmalar yapabiliyorlar. Örneğin daha 2 el döndüğünüze rağmen adamlar artık map'i değiştirmek gerektiğini söylüyorlar. Başka bir örnek; adamlar bazı site adresleri veriyorlar (bu iyi) ve bazı botları ve yapımcılarını kötüleyebiliyorlar. Bilmiyorum, bence böyle bir seçenek olmasa daha iyi olurmuş. Botlar genelde iyi gözükmesine rağmen, sonuçta bir waypointleri var ve 1 saat kadar oynadıktan sonra botların ne yapacaklarını tahmin edebiliyorsunuz. Ben botları Dust ve Assault haritalarında denemedim sadece ve durum böyleydi.

Eksileri olmasına rağmen artıları ile eksilerini kapatan bir bot. Kesinlikle indirip deneyin. Hepinize tavsiye ederim.

[Yazı ve ss'Ler trgamer.com dan aLıntıdır]

003.jpg

http://rapidshare.com/files/49959569/CS_1.6_BOT__Hackhell.com__GessZe_Li_.rar.html

Rarpass : hackhell.com

Ellerine Saglik :goz:

awd' Alıntı:
Eline sağlık harika ama bolatlarla oynamayı hiç sevmem :) Arkadaşlarla oynamayı tercih ederim
????ßoLat mı ßotmu :durdurun :melek

ßu ne ya tekme falan :D eLine saqlık

Ya arkadaş 1.6ya podbot'u yükleyince telsiz sesleri çıkmıyo?N'olcak?Ayrıca podbot yükledim ama yine haritayı analiz ediyo.Ne biçim podbot bu:DPodbot'da değil zbot'ta analiz yapar benim bildiğim.
O zaman Zbot'a geri döncez napalım:DYinede yardımcı olursan sevinirim:D

ne diyeyim komik ama güzele benziyor teşekkürler upload için ++

bu arada counter zero öneririm tekrar mouse ve klavyen dert görmesin

Turk Crew' Alıntı:
Ya arkadaş 1.6ya podbot'u yükleyince telsiz sesleri çıkmıyo?N'olcak?Ayrıca podbot yükledim ama yine haritayı analiz ediyo.Ne biçim podbot bu:DPodbot'da değil zbot'ta analiz yapar benim bildiğim...

Sorunuma cevap verebilecek olan var mı?:saskin

abi ellerine sağlık kaç gün dür arıyom harika çooooooooooooooooooooook tşk

arkadaslar bu bot atmayi videoyla gosterebilirmisiniz yada bir site de yapmis olan varsa site adini veririmisiniz lutfen

nasil bot koyuluyo vvideola gosterin

selam arkadaşım bu pod 5.4 dü counter strike 1.5 kursak çalışırmı

Hemen İndİrİyom Elİne SaĞlik Çok Severİm Bu Oyunu

bu adam gerçekten tekmemi atıyor nasıl yapmış bunu şaşırdım

Geri