Counter-Strike 1.6 Vista Donma

__crazy

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben Counter-Strike'da bir server'a girdiğimde donma oluyor tekrar girsemde yine aynı sorun.
Windows Vista Ultimate üzerinde oynuyorum.Ekranı OpenGL yaptım D3D yaptım o da olmadı.Lütfen yardım edin

aynı sorun bendede var ve sorun cözumu xp kur ben herseyı denemdım butun cozumlerı olmuyor ekran kartınla alakalı yada sogutmuyor yeterınce fanın fıaln aylardır hata vermıyordu vermeye basladı duzelır zamanla dıe umut edıyorum

mılıtan sen nediyosun bilgisayar klimalı odada ve ayaklarım üşüyor :D.XP kursam bende bi kaç yeniden başlatmadan sonra kafayı yiyo veri yürütme engellemesi çıkıyor ikide birde Ben de Vista kurdum

ben bütün çözümleri araştırdım kurdum yaptım programlar ındırdım fayda etmedı hatta daha pc acılır acılamaz reslemeye basladı cok basımı agırııtı dedım bende takılıyo makılıyo napıyım senın 6 ayı saglamsa 6 ayı hata verıyo zamanla gecer

sıldım kurdum olmadı optımızer dıe program ındırdı molmadı sılmeden onardım dosyaları olmadı cs ıle ılgılı ne varsa sıldım baska ::D setaplar :D kurdum olmadı daha beter oldu FPS dustu sımdı bıde ustune yanı cozum bellı senın pc deıstırecen arkadasım tamamı

Öyle yapacam galiba.Ama bende daha önce böyle bir sorun yoktu daha önce de Vista kurmuştum Counter-Strike 1.6 kurup istediğim gibi oynuyordum hemde serverda

bende oynuyordum ama okul kapandı pc hıc kapanmadı ve kantır full acıktı belkıde cok oynadıgım ıcın ladım bu hatayı ama ara verdım oynamıom fazla hata vermeden cıkıom cunku bende xp lerde hata verırken herkezde vıstada hata vermıyordu oda 1000 de 1 mıs vısta hata vermemsı nadırmıs sonradan bozuldu cp de hata verırken ara verdım sonra sxe yenı surum cıktı kasamay basladım hata vermedı

kısacası cok aynadıgım ıcın hata verıyor sabırlı olursan gecer belkı

cozum yok ben denedım yanı bosa ugrasma kısacası ne var ne yok hepsını yaptım olmuyor

arkadaşlar bendede kantıra gırıyorum hanı takım secmeden bı tamam butonu gelıyor ya orada donuyor.. sızde aynı seyden mı bahsedıyorsunuz.. degılse ben bu sorunu nasıl cozebılırım !?

CS donma problemi vista ve win7 de kesin çözüm

Bu sorunun ÇÖZÜLEMEDİĞİ YÖNTEMLER

1. CS sil baştan yükle
2. CS farklı versiyonlarını yükle v6 veya v7, ayrıca patchlerle alakalı değil
3. IDM deki ayarları değitir veya IDM yi tamamen kaldır
4. Uyumluluktan 2000 sp2/sp3,vista,xp gibi ayarlar
5. Pc donanımı ile alakasız

Ben yaklaşık 6 aydır bu problemi çözmeye çalışıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim problem sadece vista ve windows 7 de oluyor. xP de hiç bir sorun yok.
Saydıklarımın hiç biri sorunu çözmedi, sorunu çözen yine kendim oldum ( ama bilmeden )
Problem şu arkadaşlar Vista ve Win 7 deki lisansınızın süresi dolmuşsa onu güncellemeniz gerekiyor. Ben bunu yaptıktan sonra hiç bir problem yaşamadım. Yani ne single player ne de netten oynarken hiç bir donma olmuyor artık.
PC özelliklerine girdiğinizde Windows etkinleştirildi yazısı ve altında da ürün kimliği bulunmalıdır. Bunu yaptıktan sonra hiç bir problem yaşamadım.
Aksi halde bu kadar çenemi yormazdım çünkü ben çok çektim bundan.
Sizin de işinize yarayacaktır inş. Eğer yararsa duanız yeter arkadaşlar....selametle

Geri