Crack kabul etmiyor artık :(

clear_s

New member
Reaction score
0
windwos 7 32 bit işletim sistemim hangi crack olursa olsun kabul etmiyor artık 2 gün öncesine kadar tam 8 aydır problem yoktu ama kabul etmez hale geldi hep aynı şeyi gösteriyor yardımcı olurmusunuz arkadaslar

Uploaded with ImageShack.us

şu an kulanıyrm arştır bir sürü crack var

kardeş bi sürü crack denemedim kabul etmiyor anlamadım gitti zaten :S

önce bi 30 günlük uzat ondan sonra güncel crackler war burda kullan onları olucaktr :) güncellemeler cracleri engellio artk

hocam kolay gelsin size yarayabilecek bir loader gonderiyorum bir de bunu deneyin.Bazı anakartlar farklı loaderları kabul ediyor.Sizin bu sorununuz tam olarak ne zaman ortaya çıktı

yeni program yuklemesi
yeni donanım takılması
driver update
vb...

ağer aklınıza gelirse yazın en azından neden olduğunu bulubiliriz

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Not: orbit loader içerir ilk olarak normal şekilde ayarlamadan deneyin olmassa ileri seviye ayarlara bakın. Şifre yoktur..

eski crack i silmeden yapıyor olmayasın sakın ..!
önce önceden yüklediğin crack i sil
daha sonra yensini yükle
bıos mod loader kullanabilirsin

kardeş bi sürü crack denemedim kabul etmiyor anlamadım gitti zaten :S

güncelleştirmeler listene bak ve KB971033 güncellemesi varsa onu sil ve bir daha da hiç yükleme, bunun için güncellemeleri otomatik değil de seçmeliye ayarla ve bu güncelleme listede görülürse işaretleme ve başka güncellemeleri işaretle, tabii ki şimdi bunu sildikten sonra eski crack i silip yeniden crack işlemi yapmalısın

arkadaslar saolun şimdi dedikleriniz deniycem hepinizede tşk ediyorum

yeni program yükledim ama tam olarak emin deyilim orjinaldi 1 senedir kullandm sorun cıkmamıstı kardeş

Geri