Crazy Game (Tek Link)

єяєη

є-∂єsїgηє&#1103
Reaction score
0
Crazy Game Eğlenceli Bir Oyun

Caps:
43m505j.jpg

3yzie8p.jpg

Download: İndir

Rar Password : Hackhell

Rar Boyutu : 44,8 Mb

Arkadaşım şifre yanlış istersen bi kendin tekrar kontrol et, iki sefer indirdim ve şimdiye kadar hiç sorunlu eksik oyun indirmedim

serhanefe' Alıntı:
Arkadaşım şifre yanlış istersen bi kendin tekrar kontrol et, iki sefer indirdim ve şimdiye kadar hiç sorunlu eksik oyun indirmedim

Şifre Doğru Password: Hackhell Bu Şekilde Yaz...

yaa arkadaşım bu oyun nasıl yüklenir ben pek bişe bilmiyorum da yardımcı olursanız sevinirim içine baktım setup felan yok a dan j ye kadar rar dosyaları var bunlarla ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun pls

Rar dan çıkar c:/program files a yeni kasör aç içine rar dan çıkardıklarını aç exe ve ya setup ne varsa çalıştır :) saygılar.

valla arkadaşım ne yalan söliyim pek bişe yapamadım senin dediklerine göre dosyaları c ye taşıdıktan sonra içindeki rarları açmaya çalışıyorum ama hata veriyor :(

d3dx_26.dll bulunamdı hatası veriyor bu nedir bilen varmı nasıl çözülür...

eywallah kardeş gsl bişeye benzio! :)

arklar bunu upload eden ark kımse salkmı bılmıyom hanı 1 gbyte olsa neyse adam dosyayı parcalra bolmus
yapmanı geren zıplerın hesını secıp buraya kalsore cıkart deyın aynı zıplerden yıne cıkacak onlarada kalsore cıkart deyın setup cıkar bukadar acıklama yap ayyınlayan kronlauyıp yayınlama:vur:vur:vur:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

arkadaşlar eksik dll dosyasını google den aratıp bulun sonra onu c windows sistem 32 nin içine atın

Geri