Creative AUDIGY Value 7.1 & T6060 (PLS YARDIM)

bloodexe

New member
Reaction score
0

sa arkadaslar benim sorunum creative t6060 5+1 ses sistemi alacagım ve yanında Creative AUDIGY Value 7.1 Int. ses kartı almayı dusunuorum bu sistemi yada kartı kullanan arkadaslar warmı warsa bir sorun warmı yani ikisi nasıl yada sadece kart , sistem nasıl ve son olarak benim anakartım biraz eski (ASUS A7V8X-MX) PCI 2.2 sanırım ve Creative AUDIGY Value 7.1 Int. desteklermi netten baktım
1-) PCI 2.1 ve ustu yasıyor

2-) PCI 2.3 uyumlu yasıor

Lutfen yardım almadan once eger desteklemesse creative 5.1 ses kartı alcam
Ayrıca Creative yi biras kotulediler bana 6060 yerine logitech X540 dediler bilgisi olan arkadaslardan cewap bekliorum

Şimdiden herkese cok tesekkur ediorum

Hİç bu konuda bilgiye sahip olan bir yok mu yawss yardımm :(:(

kardeşcreative 5300 5.1 im var yeri göğü inletyo istersen 7.1 leri var onlar 750 watt bendeki 75 watt tavsiye etmem hem 150 wattlık bakabilirsin hem fazla elektrik yakar hem gürültü camlar inabilir ama creative kötü değil bunu bil :) bilgisayarcıya mı sordun ... yada alaktronik eşya satana..

hayır netten arastırdım ve creativeyi pek owen cıkmadı herkes logitech dior ama benim gonlum creativede :):)

creative gercekten ev kullanicilari icin idealdir.. ama profesyonel bakmiyorsan logitech in fiyatlari tabiki daha uygun alternatif olarak.

bu birazda butcene ve ne amacla kullanacagina bagli birsey dostum..

creative gercekten ev kullanicilari icin idealdir.. ama profesyonel bakmiyorsan logitech in fiyatlari tabiki daha uygun alternatif olarak.

bu birazda butcene ve ne amacla kullanacagina bagli birsey dostum..

tabi bu onemli ben sıradan ew kullanıcısıyım ama asırı film izler ve metal music dinlerim :) ve beni tatmin edecek bişe arıyorum butce 300 ytl ciwarı tabi ses kartıda buna dahil :) ve alınca pişman olmak istemiorum ulen keske sunu alsaydım demiyeyim die sizlere danısıorum

Geri