Creative Ses Karti Garİp Sorun

bloodexe

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar ben yaklasık 4 senedir 5+1 ses sistemi kullanıorum daha once hiç sorun yasamadım fakat pc ye vista black edition kurdum işletim sistemini burda buldum By_Benjamin sistemi performans için biras hafifleştirmiş.soruna gelince 5+1 ses alamıorum hersey pc de 5+1 secili zaten bu yusden belirrtim eski bir kullanıcı oldumu ayarları yapıorum fakat dedim gibi 5+1 değil 2+1 sistemim logitech matrix modunda 5+1 ses alıorum ama ses kalitesi benim istediğim değil xp de sorunsuz 5+1 ses alabiliodum (matrix modunda değil) ama bu vista malesef bilgisi olan vistadan pek anlamıorum benim tahminim vistada bir ayar war ama ney işte soru bu herkese şimdiden cok tesekkurler

eğer ses kartını tanıtıp arayüz programını kurduysan vista da bahsettigin gibi garip bir ayar yok. ses kartı programından ayarlaman lazım. yada kartın modelini belirt . yada mevcut donanımınla ilgili bilgi ver yardımcı olmaya çalışalım.

herkese cok tesekkurler sorun halloldu ama nasıl dersenis ben de bilmiorum her ayar tam dı 2+1 calısıodu pc download yapıordu 3gun sonra geldim basına reset attım duselmiş :)

Geri