creative sound blaster live 5.1 driver! model no: SB0220

cursedewren

New member
Reaction score
0
arkadaslar aranızda mutlaka bu ses kartını kullanan vardır. bana driver ı gerekiyor fakat netteki driverlarında sorun warmıs bit farkı yuzunden uyusmazlık olusuyor.indirmedigim driver kalmadı hiçbiri olmuyor. direkt driver cd sinin icindeki datalar gerekli. eger elinde bu ses kartının driver cdsi olan warsa bi sekilde upload edebilirse cidden cok sevinirim.tesekkurler vaktinizi ayırıp okudugnuz icin...
yardımlarınızı bekliorm :D

Arkadasım Driver İstek Bölümünde Yardım istedin yardım ettim daha ne buraya konu acıyorsun :saskin

bu kadar hızlı reaksion alabilcegmi tahmin etmiodum.. (arkadasım)
+ yolladıgın linklerin son ikisi kırık ilk linkte ise var driver fakat bende paypall account yok. ama yine de saol!
ayrıca senin yardim ettigin konu sadece driver yollamaktı ben bu konuda driver cd sini upload edebilecek birini arıyorum dikkatini cekerim "arkadasım"

googleda bi arastır istersen bu kartı kullanan herkes aynı dertten muzdarip. eger elinde cd olan birisi upload ederse net ortamına sadece ben degil bi cok kişi faydalanmıs olur.
sen de ilgilendigin icin saol. bir de bişiyi soylemeden ve ya yapmadan once bi dusun analiz et sonra fiiliyata geç ""arkadasım"" !

Madem cok biLiyorsun kendi işini kendin yap...Yardım ediyoruz yoL gösteriyoruz begenmiyorsunuz..Madem cok biLiyorsunuz neden yardım istiyorsunuz ? Bilmiyorsanızda gösterdigimiz yoLdan ya yürüyün yada bırakın baskaLarı yararLansın.. :victory

arkadasım vista kullanıyosan boşuna arama ses kartının driverı yok vista icin çıkartmadılar

KONUYU Driver İstek Bölümüne AÇARSAN SORUNUNA ÇAĞRE BULABİLİRSİN

Madem cok biLiyorsun kendi işini kendin yap...Yardım ediyoruz yoL gösteriyoruz begenmiyorsunuz..Madem cok biLiyorsunuz neden yardım istiyorsunuz ? Bilmiyorsanızda gösterdigimiz yoLdan ya yürüyün yada bırakın baskaLarı yararLansın.. :victory

yavrucum gösterdin yol eywallah fakat o yol işime yaramıyor anlatabiliyor muyum? sen karısma işine bak burdan elbet birisi cıkar dedigim şeyi yapıcak sen git driver bolumunde diger arkadaslara yardımcı ol ok kolay gelsin sana...
artı parantez: benim ne yapıp ne yapmıycagıma sen karar veremezsin bunu da hatırlatırım!!u tekrar kolay gelsin bye!

KONUYU Driver İstek Bölümüne AÇARSAN SORUNUNA ÇAĞRE BULABİLİRSİN

konuyu driver istek bolumune actım ama çare bulamadım burda yapmak istedigim şey farkındaysan "driver cd si olan birisinin o cdnin icindeki dataları upload edip burda vermesi" dikkatini cekerim. saol ama yine de uyarın icin.. ;)
ayrıca çağre degil çare diye yazılır o kelime..

arkadasım vista kullanıyosan boşuna arama ses kartının driverı yok vista icin çıkartmadılar

yok yok işletim sistemim xp fakat arastırdım internetteki sb0220 driverları arızalıymış direkt olarak driver cdsinden yuklemem gerekiyormus o yuzden de cd deki datalar gerekior bana hiç bi arkadasımda da o cd yok o yuzden bende bu yola başvurdum belki elinde cd olup upload edicek birisi cıkar:d

Geri