Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet çok haklısın hem Türklerin yaptığı bir oyun hem de %100 Türkçe olması da hoş çok sağolun Yerli kardeşler ALLAH razı olsun.Bence Türk oyun sektörünün ilerlemesini istiyorsak bu gibi oyunlara destek vermemiz gerekir tamam bu oyun belki zaten Dünya'nın en büyük firmasının desteğini almış ancak sonuçta bu da bizim için yapılan şu an en iyi Türkçe oyunlardan bunun gibi Tamamen %100 Türk yapımı oyunlara da destek vermemiz şart bence Kâbus 22, Hükümran Senfoni gibi
ALLAH'A emanet olun hayırlı günler.
cd4 tam anlamıyla dehşet bi oyun gerçek hayattan uyarlanması en çekici yanı
fakat crysis fantastik mıduna geçtiğinden okadarda iyi değil crysis i 2 kere cd4 ü bugünle 7. bitirişim olucak
ikisini de oynadım hatta crysis warhead'ı da oynadım hepsini bitirdim ama crysis'in artıları daha fazla bi kere türkçe oyuna kendini hemencecik kaptırman işten deil.Grafikleri dünyanın en iyisi denebilir senaryosu akıcı COD 4 ü de oynadım o da çok güzel ikisini de oyna ama tercihin crysis ten yana olsun...