Cs 1.6. Adminlik Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suatakar

New member
Reaction score
0
Beni oyunda Tanırlar PherasThisDaGGeR okulum 12 de bitiyor we eve gelip oyuna giriyorum Fakat bu saatlerde Adminlerimiz Çalışıyorlar we Şifre Kol Geziyor oyundada 1 kaç kere söylemiştim

Adminlik komutlarınıda kısa Zamanda Öğrenirim __!!

SAygılarımLa ;
PherasThisDaGGeR :vur :vur

CS serverları bile olsa Forumda kendini bizlere kanıtlaman lazım..
Seni tanımamız lazım..

Onun için -1907 diyorum

Ama ForumLa oyunun Pek Alakası oldunu SAnmıyorum EğeR Dersenizki Biraz Forumda Çalış Baya Bir emeğim Olur ...
Lakin Buda İsteğe Bağlı Bişi....:aşk

Hemde Aldığım Sorumlulukları Sonuna Kadar Titizlikle Yaparım Arkdaşlarım Bilir !

Demem şu ki seni az da olsa tanımamız lazım..
HAckheLL CS serverlarındaki Adminlere bakarsan Hepsi forumda kendi belli etmiş ve kanıtlamış kişiler...Bu da demek oluyor ki CS serverlarına admin olmaya giden yol hackhell forumundan geçiyormuş :D

Kusura Bakmayın ama ben o kadar Paylasim yapamam SEn Sadece Talebde bulundum We Söz WErdim Gerisi üyelere Ve size Kalmiş !!

DaGGeR__' Alıntı:
Kusura Bakmayın ama ben o kadar Paylasim yapamam SEn Sadece Talebde bulundum We Söz WErdim Gerisi üyelere Ve size Kalmiş !!
En basitinden daha geçtiğimiz ay üye olmuşsun seni serverde
bir iki kez görmüş olabilirim ama servedeki admilere bir bak
hepsinin üyelik tarihini ve forumdaki tanınmışlığını bir araştır
illaki paylaşım şart diye bir kaide yok ama forumda gerek
mesajlarında gerekse paylaşımlarınla kendi karakterini
ortaya çıkarırsın bunun içinde zamana ihtiyacın var...

biraz yavaş ol bakalım arkadaşım
DaGGeR__
Misafir

Teşekkür Sayısı: 1
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi sen bunlarla dakkada mod. olmak istion insaf

O zmn Bana bir Msj SAyısı yada Konu sayısı WErin ben Dakka da olmaz istemiyorum Herhalde !!

ßenim için erkense senin için hayLi erken -1905

admınlık vermek orayı sana emanet etmektır gordum 1 kac kere senı serwer da ama soyle bısey war ne kadar oynasanda sıtede senı tanımıyorlar buda suna benzer sokakta bırı senden telefonunu ıstese werırmısın ? wermessın ama bı arkadasın ıstese werırsın ;)

Teşekkür Sayısı: 28
11 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
senin neyin varki hava atıon puhahahaha

yakısır ben ce kaerdesıme

dagger' i bende tanırım kararlı ve yapıcı bı arkadastır ne saman gırsem onlın durumda hep h.shot yapıyorum bıras kısıyo ama soledıgı dogru admınler gunduzlerı yok ve hile kol gesıyo ben mumkun oldugu karad gırmıyorum gunduzlerı bu sebepten heckhell uyesı olarak bu konuda oy kullanmak felan gıbı bı hakkım varmı bılmıyorum ama varsa oyum dagger'e ....
saygılar
TimeTurk

C'Mon' Alıntı:
Teşekkür Sayısı: 28
11 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edildi
senin neyin varki hava atıon puhahahaha
Seni iLgiLendirmeyen 1 k0nuya neden msj atma geregi duydun ki 0nu anLami$ deıLım ßu 1
2.sı eger ßaktıgında kayıt tarihi msj oLarak faLan ßen ondan üstünüm 0na göRe söyLedim
Seni iLgiLendiRmeyen $eyLerLe iLgiLenme

Çok Erken arkada$ım.. Forum geçmişi oLmayan ki$iLer Admin oLamıyor maaLesef.. Aday oLacak ki$iLerde ßunu ön pLanda tutsunLar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri