Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CS4 EXTENDED indiriyorum ama kurduğumda 3D ARACI yok...
eğer 3d aracı yüklendi ise ve gözükmüyosa ekran kartı yazılımı ile ilgili bi sorun olabilir.çünkü bu tip 3d uygulamalar ekran kartı ve yazılımı ile direk ilgili olabiliyo...
1. Windows kullanıcıları;
Edit > Preferences > Performance
yolunu izleyerek açılan pencerenin sol alt tarafında yer alan Enable OpenGL Drawing (OpenGL Çizmini Etkinleştir) kutucuğundaki işareti kaldırıp pencereyi onaylayarak kapatmalılar (bu işlemi yaptıktan sonra CS4 Extended bazı menüleri kullanamayacaksınız, photoshop CS4′ün 3B (3D) düzenleme yenliğinden kaynaklanıyor.
3B özelliği için Photoshop CS4, ekran kartın (GPU) işlemlerinde OpenGL teknolojini kullanıyor.
OpenGL kullanımını devre dışı bırakırsak sorun düzeliyor. ) sizin için önemli değilse şayet önemliyse aşağıdaki anlatımlar tamamen ekran kartınızla alakalı.
2. Ekran kartınız "Adobe Photoshop CS4’ün" OpenGL özelliğini desteklemiyor olabilir.
Ekran kartınızı güncelleyin ve ayrıca Photoshop güncellemelerini de unutmayın.
Arkadaşlar Bu KOnu Hakkında bilgisi olan varmı ekran kartı 256 mb ondna olabilirmi bide ben ilk çıktığı zaman kurduğumda 3D vardı ama 3D ye tıkladığımda donuyodu şimdi 3D aracı bile yok...
arkadaslar aynı dert bende de var win7 kullanıyorum nvidia geforce gt 330m 512 mgbyyte ve aynı sorun bende var driver upload ettim gene bi ise yaramıyor bi yardım lutfen