Cumartesi Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
newcastle-chelsea hariç hepsi güzel

Konu Güncellenmiştir..

valla bütün kuponlarda almeri-villareal maçına direkt 2 oynamışsın bizim bilmediğimiz birşey mi var. Ayrıca bu hafta milli maçlar dönüşünde süpriz bir hafta olabilir dikkat. Liverpool,R.Madrid,Barcelona Gibi takım oyuncularının çoğu milli takımlarda top koşturdu, Dikkatli olun arkadaşlar benden söylemesi...

valla bütün kuponlarda almeri-villareal maçına direkt 2 oynamışsın bizim bilmediğimiz birşey mi var. Ayrıca bu hafta milli maçlar dönüşünde süpriz bir hafta olabilir dikkat. Liverpool,R.Madrid,Barcelona Gibi takım oyuncularının çoğu milli takımlarda top koşturdu, Dikkatli olun arkadaşlar benden söylemesi...

farkındaysan oynuyacagım kupona koymadım villa macını ;)
dier 3 maça gelirsek eminimki kazanacaklardır hiç birisinin puan kaybetmeye tahamülü olmayan takımlar

Dai ßordeaux Kadar Sakat ßi Takım görmedim O Maçı tutturaßiLirsen kupon tutma ihtimaLi yüksek. . .

bence barcelonayı çıkar:) adım gibi eminim yenemicek.

bence bu kuponların hepsi yatacak bakıyorum 1 kuponun hepsi iki o kuponun içinde 1 bitecek maç mutlaka olur olasılığa göre hepsinin 2 tutması zor

az yatırıp çok kazanmak isteyen dediğin kupon çok iyi duruyor inşallah bu hafta sürpiz yaşamayız hepimiz kazanırız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri