CX65 ve CX70 için MME player son versyon

sewecen

New member
Reaction score
0
MME player final versiyon müzik dinlerken aynı zamanda sms atabilir ve arama yapabilirsiniz.

TıKlA İnNDir

KURULUMU öncelikle misc klasöründeki dosyaları telefonunuzun '''diğer''' adlı bölümüne atınız. Sonra da java daki dosyaların hepsini tele gönderin. Çıkan uyarıların hepsini onaylayın. Program türkçedir.

ÖZELLİKLERİ :
1.MÜZİK DİNLERKEN SMS YOLLAMA ARAMA YAPMA
2.ESKİ SÜRÜMLERİNDE SKİN DEİŞTİRDİKTEN SONRA OKEY LENME HALİNDE GERİ DÖNMEMESİ
BU SÜRÜMDE DÜZELTİLMİŞTİR.
3.DİĞER PLAYER LARA GÖRE DAHA FAZLA SES ÇIKARTMASI
4.DEİŞTİRİLEBİLİR ARAYÜZ.
5.BELLİ BAŞLI ÖZELLİKLERİ BUNLAR.

kardes çok hos biprograma benziyor ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum benim tel cx65 buna bu borgramı nasıl ata bilirim beni biraz aydınlatırsan sevinirim... cevabın ıbekliyorum...simdiden tskler..

ejder31_21' Alıntı:
kardes çok hos biprograma benziyor ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum benim tel cx65 buna bu borgramı nasıl ata bilirim beni biraz aydınlatırsan sevinirim... cevabın ıbekliyorum...simdiden tskler..

arkadaşım öncelikle infrared veya data kablonla bilgisayara telini bağladıktan sonra bu dosyalardan misc klosörünün içindeki dosyaları telinin DİĞER adlı bölümüne aynen atacaksın. ardından da java daki jar. tabanlı dosyaları da göndereceksin. bu kadar zaten program türkçe olduğundan zorluk çekmessin.

Ne yazık ki telimi değiştirdim be sewo :cool:

porgramın boyutu ne acaba ...bended cx65 var....ama hafıza zaten 10.5 mb bi mp3 ün 3 mb die düsünsek hic resim falan koymazsak 3 sarkıyla dolar tel...
ama cx 65 e bişey yüklenebildigini ilk defa gördüm....emegin icin tesekkürler....

Kardeş ben kızılötesinden klasör atamıyorum her başlığın altındaki n ufka dosyaya resme vb.. kadar teker teker mi atmalıyım ???

ScalPeL' Alıntı:
Kardeş ben kızılötesinden klasör atamıyorum her başlığın altındaki n ufka dosyaya resme vb.. kadar teker teker mi atmalıyım ???

kızılötesini kurduktan sonra sadece .jpg.gif.3gp.mp4.wav.amr.srt uzantılı dosyaları atabilirsin. bunun için tele atacağın dosyaya gel sağ tıkla YAKIN BİLSİYARA GÖNDER de bu kadar tele atmaya başlar. Telden dosya atmak içinde iki tane programa ihtiyacın war bunlar:

1- OD_2
2-Mobile Phone Manager(MPM) ilk önce OD_2 ile usb portunu seçip onaylıcaksın bu işlem ile telinin gizli dosyaları açılacak sonra önceden kurduğun MPM açıp dosya bölümünü seçeceksin ve / /DATA dan istediğin herşeyi atarsın resim vs.

EĞER YAPAMAZSAN ÖZELDEN MSJ at msn de konuşalım...

Sağol ilgin için ama benim sorunum yollayamamak değil tam olarak. Java diye aldığım zipli dosyayı açıyorum içinden alt klasörler çıkıyo(meta-inf vb..). Ama piyasada .jar yok. Ya ben klasör atmayı bilmiyorum ya da javalar .jar la sınırlı diil. Diilsi de nası atcam bunları??? Tekrar sağol ilgin için...

ScalPeL' Alıntı:
Sağol ilgin için ama benim sorunum yollayamamak değil tam olarak. Java diye aldığım zipli dosyayı açıyorum içinden alt klasörler çıkıyo(meta-inf vb..). Ama piyasada .jar yok. Ya ben klasör atmayı bilmiyorum ya da javalar .jar la sınırlı diil. Diilsi de nası atcam bunları??? Tekrar sağol ilgin için...

kardeş zaten o zipli dosyayı göndereceksin içinde meta falan olan o .jar uzantılı dosyadır....

selamün aleyküm arkadaşlar sizden ricam şu mme programını nasıl yükleyeceğiz açık olarak yazarsanız sevinirim benim telefon cx65 data kablomda var telefona pc den giriş yapıyorum winrarın içinden com-meta ınf ve birde resim çıkıyor bu klasörleri olduğu gibimi atacağız yoksa bunları açıp içindeki programların hepsinimi atacağız ve birde benim telefonda diğer diye bir klasör yok lütfen adım adım açıklarsanız sevinirim teşekkür ederim

Geri