cyper asasian lvl 59 benim char

haykoon

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
server chyper

[ IMG]http://
70f4nd.gif
[/IMG]

2ue0ffp.jpg

20haw7r.jpg

eline sağlık güzel char umarım daha iyi yerlere gelirsin

böyle bir char dizmek için kaç kişiyi soymak lasım.
ne kadar uğrastın bu char için?

böyle bir char dizmek için kaç kişiyi soymak lasım.
ne kadar uğrastın bu char için?

HH da öyle adamlar olmaz ayrıca emek vererek herseyin üstesinden gelebilirsin lütfen sacma yorumlar yapma
bu arada TS totem da yakıyo haaa:goz::goz::goz::goz:

sprr char seni ardreamda görüom paso senin isim gecio :D:clap

alican arkadaşim ilk öce sana teşekkür ediyorum biz bu chari emeğimizle yaptik senin gibi ler asıl işte millet item çarparak char düzer

emeğinle nasil yaptin bu chari asil sen sacmalama

fp ler 9 sa gzl dir fena char deil benim asas da daha ii item var ama:)

emeğinle nasil yaptin bu chari asil sen sacmalama

ya maksadım kimseyle polemiğe girmek değil sadece 1 kişi var ve onun emeğine saygısızlık yapıyorsunuz adam gb almıstır yada pazarda item alıp satarak bu itemi yapmıstır sizin tek derdiniz bu tür basarılı insanları cekememeniz :vur:vur

kardeş ellerne sağlık savaş başkanlığı da yakışmış devam et bu şeklide

jamercarter ve alican ikinizede teşşekür ederim işte bu gibilerin charlari eziq olduğu için çekemiolar

evet charın süper sen burdaki kötü yorumlara aldırma ayrıca revolation'da çok güzel söylemiş

paylaşım için saoll

hepinize teşekkür ettim zaten ben ölesnie koymustum chari ben sağlamım demiyorum ama işte bu itemlerle bir şey yapmaya çalişiorum

Cper Ekidi bea =) Snn Charın iileride wardır . Ama Umarım Sn Daha Daha Çok Gelişirsin .ßaW.Я`

Cper Ekidi bea =) Snn Charın iileride wardır . Ama Umarım Sn Daha Daha Çok Gelişirsin .ßaW.Я`
ben zaten charim çok ii olduğunu sölemiyom benden ii var 5-7 kişi ama gerisi o kadar iyi değil bende de dd 25 olsa benide kesemezler benim kesildiğim adamlarin hepsinde dd 25 var :D :D

Geri