Düşündürücü bir upgrade Rogue Chittin +8

neden dü$ündüqünü anLamadım upqrade hakkında $unu soLießiLirim hani diorLar ya item yakıcaksın faLan fiLan asLında item yakmakLa aLakası yok...
atıyorum +7'den +7'e kaLkma $ansı %10 (atıorum) ßu sizin $ansınız deqiL İTEMİN $ANSI yani adam onLari yakmı$ son trina iLe uprage oLmu$ yanaßiLirdi Trina muhabbeti hikaye adam 13 tane +8 ms 'den 1 tane +9 cıkartıo qecen qünLEr qörmü$tüm +9 a item ßasmak koLAy mi ? 13 tane ßence +9 a deqer trinasz ßasıo zaten o video yu izLedim ßen ßu oyunu nasi oynadım dedim duperLer yoLunu ßuLdu zenqin züppeLeri yoLunu ßuLdu (gb vs. vs..) kafam cok rahat $imdi..

asede' Alıntı:
13 tane +8 ms 'den 1 tane +9 cıkartıo qecen qünLEr qörmü$tüm +9 a item ßasmak koLAy mi ? 13 tane ßence +9 a deqer trinasz ßasıo zaten o video yu izLedim ßen ßu oyunu nasi oynadım dedim duperLer yoLunu ßuLdu zenqin züppeLeri yoLunu ßuLdu (gb vs. vs..) kafam cok rahat $imdi..

o bebe şerefsizin teki bea(+9 ms basan)
Kuntiz midir nedir Allah belasını versin onun
eziğin önde gideni
dupelemiş bi de şov yapıo
youtube da gerekli küfürü ettim o hırboya(küfür etmemin sebebi dupe diil ;))

neresi düşündürücü diyosunda :)

+8 chittin kalite bişi baya
+7 chittinde iyidir hani :D
ama gözükara basıolarya orda takılıom kalıom

bu kafayla benim manesteki charıma +8 rogue chittin basmam hayal
gidip gb si neyse alıyım bari :p

hee sen satarak yoLu ßuLdun :d oda qüseL ama ßen $ansımı denedim uprade fantazi yapdım sheLLeri ßasmak qüseLdi +8 e item denemekde qüseLdi qüseL duyquLar sheLLeri fiLan basiosun insan bi seviniyor :)
asLında ßa$Lamayı dü$ünüyorumda.. i$ede ßa$Lıcam orasida var. pazrtesi i$ ßa$ı öhühü aßicim okuL u ßırakmicaksın ßen ßunu ßi kes daha anLadım dank etti :) universite ama 2 kes de arka arkaya kaLırsan insanin yüzü oLmuo

asede' Alıntı:
hee sen satarak yoLu ßuLdun :d oda qüseL ama ßen $ansımı denedim uprade fantazi yapdım sheLLeri ßasmak qüseLdi +8 e item denemekde qüseLdi qüseL duyquLar sheLLeri fiLan basiosun insan bi seviniyor :)
asLında ßa$Lamayı dü$ünüyorumda.. i$ede ßa$Lıcam orasida var. pazrtesi i$ ßa$ı öhühü aßicim okuL u ßırakmicaksın ßen ßunu ßi kes daha anLadım dank etti :) universite ama 2 kes de arka arkaya kaLırsan insanin yüzü oLmuo

oyunu fazla ciddiye almamak lazım :D okul iş bunlar her zamanda 1. planda olmalı
yazdığımız bazı mesajları sildim yoksa konuyu fln silicem iyi geceler :D

yaw siL kafana qore hepsini fark yabmas :)
saten msnden konusur qibi konustuk. ßide okuL ßırakma sebebim ko diiL okuLu ßırakdıkdan sora ko ya ßa$Ladım :goz:

ps: sanada ii qeceLer.

Geri