admiral
New member
- Reaction score
- 0

Atletico Madrid'in yeni transferi Emre Belözoğlu, ilk röportajını AS'a verdi. Milli futbolcu, “Başka takımlardan çok iyi paralar teklif edildi ama ben dünyanın en iyi ligindeki Atletico Madrid'i seçtim” dedi
Fenerbahçe’den ayrılan ve Arda Turan’ın formasını giydiği Atletico Madrid’e transfer olan Emre Belözoğlu, ilk röportajını AS Gazetesi’ne verdi. Birçok kulüpten iyi teklifler aldığını belirten Emre, “Bana çok iyi paralar sundular ama ben Atletico’yu seçtim” açıklamasını yaptı. “Dünyanın en iyi liginin, Real Madrid ve Barcelona’dan sonraki en büyük üçüncü takımına geldim” diyen Emre, “Transferimde etkili olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yeniden Avrupa’da olmak benim için yeni bir başlangıç olacak. Ailem ve kendim için en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum. Atletico hedefleri olan bir kulüp ve bu ekibin bir parçası olacağım için gurur duyuyorum” yorumunu yaptı.
‘Simeone beni iyi tanır’
İnter’de oynarken, o dönem Lazio’da oynayan şimdiki teknik direktörü Diego Simeone’ye karşı forma giydiğinin hatırlatılması üzerine tecrübeli futbolcu, “2002’de onlara karşı son maçı oynayıp, ligi kaybetmiştik. Beni o zamandan beri tanıyor. Bana güvendiğini biliyorum. Hem onun hem de taraftarların güvenini boşa çıkarmayacağım. Yedek ya da ilk 11’de başlamam önemli değil. 3 yıl daha üst düzeyde futbol oynayacağımı biliyorum” açıklamasını yaptı.