Dünyanın En Büyük Köpeği ...

cetric

New member
Reaction score
0
Rekorlar kitabına girmiş, dünyanın en büyük köpeğiymiş. Gerçekten neredeyse at kadar.

Bu fotoğrafa bakınca yerden yüksekliğinin en az 1 metre 20 cm olduğunu rahatça görebiliriz. Bir de bunu ayağa kaldırdığımızı düşünürsek.Tek resim Ondan Resim Bölümüne Açmadım

6crskzm.jpg

ayıp olmazsa ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek istiyorum ama ayıp olur diye demiyorum :)

pardon ama fake değil demi bu :saskin gerçekten çok büyükte...

NOT: Tek Resim vermek yasak kuralları bi oku dai ok :) (=

Adamın arkasındaki ağaç gölgesine göre ışık soldan geliyor, oysa atın ve köpeğin gölgesine göre ışık sağdan geliyor.( sanki adamın ve kadının gölgesi hiç yok gibi :eek: )

Feykk uLeyn ßunLar Feykk .

dai eğer guinnes rekorundan bahsediyorsan fake çünkü guınnese giren en büyük köpek st.Bernard cinsi we resim tecrübe dayanarak sölüm %100 fake :goz:

evet haftanın en iyi feyk fotosunu seçtim

Köpek oLsa şüpheliydi değil bu başka bişi=)
Ama Sanırım Photo. :p

SeRsErİ_şH

cetric' Alıntı:
Rekorlar kitabına girmiş, dünyanın en büyük köpeğiymiş. Gerçekten neredeyse at kadar.

Bu fotoğrafa bakınca yerden yüksekliğinin en az 1 metre 20 cm olduğunu rahatça görebiliriz. Bir de bunu ayağa kaldırdığımızı düşünürsek.Tek resim Ondan Resim Bölümüne Açmadım

6crskzm.jpg

ALINTI OLUM BUNLARRR BİDA OLMASIN

Eğer o köpek gerçekse yani photo shop değilse adam eline tasmayı neden almış merak ettim. yani köpek bir şeye yönelip gitmek istediği zaman adam durdurabilecekmi köpeği ?
cinsi neymiş bunun söyleyinde hayvan hakkında bilgi sahibi olalım. temel yaşam özelliklerinide incelemiş oluruz.

ama inandırıcı değil . o köpeğin o kadar büyük olma ihtimali % 0,1

Geri