Dünyanın en güçlü çocuğu

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
İşte Dünyanın En Güçlü Çocuğu

İşte dünyanın en güçlü çocuğu

5 yaşındaki ufaklık Guinness Rekorlar Kitabı hakemlerini şok etti

198681.jpg

Romanyalı Giuliano Stroe 5 yaşında ve dünyanın en küçük Body-building vücut sporcusu olarak biliniyor. 2 yaşından beri vücut geliştirme yapan Giuliano ailesi ile birlikte İtalya'da yaşıyor.

Bu sene İtalyan TV'lerinde yaptığı vücut şovlarından sonra rekorlar kitabına girmeye hak kazanan ufaklık kaslarıyla herkesi şaşkına çeviriyor. Şovlarında bacaklarının arasına ağırlık alıp ellerini üzerinde 10 metre yğrğmek gibi azami güç gerektiren gösteriler yapan Giuliano Youtube'da da en çok izlenenler arasına girdi.

kaynak

way be korktum yaw bizide dövmesin bu velet

2z733gy.jpg

Beş yaşındaki Giuliano kas yığını halindeki vücudu ve yaptığı akrobatik hareketlerle görenleri hayrete düşürüyor.

İki yaşından beri babasıyla birlikte spor salonuna giderek ağırlık çalışan Giuliano Stroe geçtiğimiz günlerde Guinnes rekorlar kitabına girdi.

Bacaklarının arasındaki ağırlıkla ellerinin üstünde 10 metre yürüme kategorisinde en iyi dereceyi elde eden Rumen asıllı Giuliano ailesiyle birlikte İtalya’da yaşıyor.

Giuliano’nun hünerlerini sergilediği video internet izlenme rekorları kırarken, küçük Rumen yakaladığı şöhretin günlük hayatını etkilemediğini söyledi.

Giuliano ağırlık çalışmaktan arda kalan zamanında tıpkı diğer çocuklar gibi resim yaptığını, çizgi film izlediğini ve parkta oynadığını söyledi.

Giuliano’nun ilginç hikayesi akıllara 1995’te dünyanın en güçlü çocuğu ilan edilen "Küçük Herkül" lakaplı Ukraynalı Richard Sandrak’ı getirdi. Babası tarafından eğitilen Richard altı yaşına geldiğinde bench press’te 95 kilo kaldırmayı başarmıştı. Ancak şu an 16 yaşında olan küçük Ukraynalı bu sene verdiği bir röportajda, artık vücut çalışmanın ilgisini çekmediğini söyledi.

İŞTE DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ÇOCUĞU

Kaynak

ben o yaşta olcam da vücut çalışcam :hıh

giderim kumda kale yaparım yaw ne işim var vücutla falan ...

La Benim Yeğen Bunu Tokat Manyagı Yapar.. =D

Geri