Dünyayı aldatan fotoğraf

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Altın Üye
Reaction score
0
2vkg740.jpg

Nevruz kutlamaları olaylı geçti. Birçok ilde kutlamalar şenlikler şeklinde yapılmasına rağmen, bazı illerde olaylar çıktı. Ancak Van'daki olaylar sırasında kameralara yansıyan bir görüntü dikkat çekiciydi. Polisin müdahalesi sonrasında Van sokaklarında büyük bir karışıklık yaşandı. Olaylar sırasında yer yatan iki gösterici vardı.

2196mp0.jpg

Olayları izleyen tüm basın mensupları yerde yatan ikişinin ölü veya yaralı olup olmadığını bilmiyordu... Ancak olayların ardından yerde yatan iki gösterici tüm meyda tarafından görüntülendi. Tam bu sırada Van'daki olaylarda 2 göstericinin öldüğü haberleri gelince, yerde yatan iki göstericinin öldüğü sanıldı.

2hsc5mb.jpg

Bu anı fotoğrlayan sadece Türk basın mensupları değildi. Nevruz kutlamaları izleyen yabancı basın ajansları da bu kareleri merkezlerine gönderdiler. Van'da olaylar çıkmış, iki gösteri yerde hareketsiz olarak yatıyordu. Ölü veya yaralı olup olmadıkları ise bilinmiyordu.

2a7zole.jpg

Dünya Türkiye'deki nevruz kutlamalarını ve ardından çıkan olayları bu fotoğraflarla dünyaya geçtiler. Ancak bu kareler çekildikten sonra inanılmaz aldatmaca ortaya çıktı. Olayları görüntüleyen İHA kameramanı yerde hareketsiz yatan bu iki göstericiyi görüntülemeye devam etti.

6xrtea.jpg

Basın mensuplarının gittiğini düşünen ve yerde hareketsiz yatan gösterici bir anda ayağa kalktı. Üstünü silkeledi ve hiçbir şey olmamış gibi yürümüye başladı. İşte bu görüntüler büyük bir aldatmacayı da ortaya çıkarmış oldu. Gösterici herkesi yanıltmış, Van'daki olayların Türkiye hatta dünyaya çok farklı yansımasını sağlamıştı.

Kaynak

EDIT:
Yorumlari okudum cevaplar tekil olarak yazilmis ama resimleri iyi inceleyin yerde iki kişi yatiyor yani 2 serefsiz var otekinin hakkini yemeyelim

Bu gün tv seyretmemiştim adetim üzerine.Haber dinlemek için açarım sadece.Ve genelde kanal7 haberleri önce başladığı,daha az yorum olduğu için severim.
Bir şey dikkatimi çekti.Haberler bitmek üzere idi ve diğer kanalların anahaber bülteni reklamlarında verdikleri şiddet gösterileri henüz yoktu
acaba atladım mı dedim.Ama atlamamıştım.Hiç bir şiddet içeren nevruz kutlaması yada olayı vermediler.Diğer kanallar da yine herşey vardı.
Habercilik adına tebrik etmek isterim.

Teşekkürler.

şerefsiz oğlu serefsiz vatansız bunlar yaaa

Bende dün buna benzer bir konu açmıştım .
1 Kişi ölmüştü Hakkaride .
Bu yerde yatan VaTan Haini , Yediği kaba eden insan müsfetteside geberseydi keşke .
Hiç birine acımıyorum .
Asker ve Polis en ağır şekilde Tepkisini göstermeli .

Şerefsiz Köpek...

Tam Bir Şerfsizlik Örneği...

dün haberlerde gördüm videosunu... şerefsiz kameraları görünce yere atıyo kendini, ölü numarası yapıyo...
bakın karşıdan gelen polisler ona yaklaşınca birden doğruluyo ve kaçıyo....

adam gibi basınımız olsa magazin ağırlıklı deil. Yurt dışında da 1 numara olmaya çalışan, 3 - 5

patornun emrine ve çıkarlarına hizmet etmetyen basınımı olsaydı tüm dünya gerçeği görürdü

bu serefsizi asacaksin

Keşke bunları öldürseler daha iyi olurmuş sokaktaki polise taş, molofkokteyl atanla askerimize kurşun sıkanın ne farkı olabilir ki ....

Geri