D-Smart kandırıyor

arawebs

New member
Reaction score
0
Doğan Grubu’na ait D-Smart, gazetelere verdiği reklamlarla tüketicileri kandırmaya devam ediyor. Bir süredir bazı gazetelere verdiği reklamlarla ‘3 büyüklerin Avrupa Kupası maçları D-Smart’ta izlenir’ şeklinde duyuru yapan D-Smart gerçekleri saklayarak futbolseverleri yanıltıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın 2007-2008 futbol sezonunda yapacağı Avrupa kupası maçlarının tamamını D-Smart’ın yayınlaması imkansız.

ŞAMPİYONLAR LİGİ STAR’DA

Fenerbahçe ve Beşiktaş, eğer ön eleme turlarını geçip Şampiyonlar Ligi’ne kalırlarsa bu maçlar, futbolseverler tarafından Şampiyonlar Ligi’nin yayın hakkını elinde bulunduran Star TV’den izlenecek. Bu iki takım ya da iki takımdan biri ön eleme turlarını geçemezse, UEFA Kupası’nda Galatasaray ile birlikte mücadele edecek. UEFA Kupası maçlarının çeyrek final ve sonrası SHOW TV tarafından yayınlanıyor. Yani futbolseverler UEFA Kupası’nda Türk takımlarının çeyrek final ve sonrası maçlarını yalnızca SHOW TV’den takip edecek.

‘TÜM AVRUPA MAÇLARI’ YALANI

Ayrıca Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın gerek Şampiyonlar Ligi ön eleme gerekse UEFA Kupası ön eleme, birinci tur ve grup maçlarında dış saha maçlarının programı henüz belli olmadı. Bu dış saha maçlarının yayın haklarının satışları tek tek yapılacağı için hangi kanalın naklen yayın yapacağı da henüz belli değil. Kısacası D-Smart üç büyük kulübün Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası ön eleme turu maçlarını ve UEFA Kupası’nda kendi sahalarında yapacağı maçları naklen yayınlayabilecek. Yani üç büyüğün ‘tüm Avrupa maçları’nı naklen yayınlaması söz konusu değil.

MAÇLAR ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

Bu arada bugüne kadar sadece 12 bin adet kutu satışı yapan D-Smart’ın tüm bu maliyetleri nasıl karşılayacağı da akıllara gelen bir başka soru. Bu maçların reklam geliri ile maç yayınının maliyetini kurtarılamayacağı gözönüne alındığında ‘D-Smart’ın yayınlayacağı maçlar ilerde ücretli mi olacak?’ sorusu gündeme geliyor. D-Smart’ın reklamlarında ne maç ücreti ne de şifre konusunda hiçbir açıklayıcı bilgi yer almıyor. Yani D-Smart reklamlarında eksik bilgi vererek tüketiciyi yanıltıyor.

Bu ilk aldatmaca değil

DOĞAN Grubu’na ait D-Smart, tüketicileri ilk kez de aldatmıyor. Doğan Grubu’na ait gazetelerde daha önceden çıkan haberlerde D-Smart’ın Turkcell Süper Lig maçlarının yayın hakkı için başvuruda bulunduğu açıklanmıştı. Oysa Turkcell Süper Lig’in yayın hakları 2010 yılı sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunuyor. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da bu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 2010 yılına kadar Turkcell Süper Lig’in yayın haklarının DIGITURKíte bulunduğunu belirterek tartışmaya son noktayı koydu.

D-Smart alan bin pişman

BUGÜNE kadar D-Smart alanların şikayetleri de bitmek bilmiyor. İnternetteki tüketici dernek ve oluşumlarının sitelerinde D-Smart abonelerinin şikayetleri arka arkaya sıralanıyor. ‘D-Smart aldıklarına bin pişman olduklarını’ dile getiren D-Smart aboneleri özellikle Türksat uydusundaki tüm kanalları izleyememekten şikayetçi. İngilizce yayın yapan kanallarda Türkçe altyazı olmadığını dile getiren D-Smart kullanıcıları kanalların güncellenmediğinden

Kaynak ve Haberin Devamı... (Akşam Gazetesi)

amaçları D-Samrt satışlarını artırmak..

Ohh Be Bende Üzülüyordum CL Maçları D-Smart'a Verecek Diye :D

[C]D-Smart Sdece 3 ßüyükLerin Avrupa kupası maçLarını werecekti...
Yani diğer yaßancı takımLar star'da dewam edecekti..(NormaLi ßuydu)
Ve Allah'ıma çok $ükür d smart aLmaktan vazgeçtim =) [/B]

CL Zaten Hep Star'da Onu Şifrelide Vermek Yasak Zaten...

G.Saray'a Gelince Bunu Bende Bilmiyordum :)

ilk baslarda uefa on eleme maçları sadece d smartta diyorlardı. ben gs nin on eleme macını lig tv den izledim ayrıca cok kullanıssız ve gereksiz ben aldım bin pişman oldum bence kimse d smart almasın

emrahs86' Alıntı:
ilk baslarda uefa on eleme maçları sadece d smartta diyorlardı. ben gs nin on eleme macını lig tv den izledim ayrıca cok kullanıssız ve gereksiz ben aldım bin pişman oldum bence kimse d smart almasın

Aslında millet olarak sorunumuz bu bence birlikte hareket edemiyoruz D-Smart Çıktı herkes saldırdı aldılar hemen ne olduğu ne olacağı belli olmadan. almayıp protesto etsek belkide açıldığı gibi kapanacak neymiş efendim kanallar sıralı geliyormuş normal uyduda kanalları sıraya ve katagoriye ayırmak çok zor işmi

react0r' Alıntı:
CL maçları için çok sevindim

star tv nin CL maçlarını vereceği belliydi zaten bildiğim kadarıyla UEFA organizasyonları hiç bi ülkede şifreli kanaldan verilemiyo böyle bi kural olması lazım

CL'deki 2 Temsilcimiz Besiktas Ve Fenerbahçe Gruplara Kalırlarsa, Maçları Yine Eskisi Gibi Star Tv Şifresiz Olarak Yayınlayacak. Galatasaray UEFA'da Gruplara Kalırsa, Maçlar D-Smarttan Şifreli Olarak Yayınlanacak. Bunların Haricinde UEFA CUP ve UEFA CL Her ikisininde Ön Eleme Maçları
D-Smart' ta Şifreli :sigara:

d smart ne bea:S:S

bu adam zamanında digitürk için bu yatırımı yaptı digitürk ihalesinide alamıyınca elinde patlayan makinaları şimdi bu sekilde elinden cıkarmaya calısıo yalnız ikinci bir ihtimalde 2010 da yapılcaka olan yayın ihalesinin doğan grubu tarafından alınması durumu var bu sayede makinaları bu şekilde kullanma ihtimalide doğuyor bu sebeple makinalar bu şekilde kullanılıyor olabilir..

umarım d-smart (aslında hic smart degil) bu sacmalıklara son verir de evde kola cipsle macları izleyelim...grup maclarını ve sonrasını star ın alması cok guzell
zaten tek eglencemiz c.l onun da icine ettilr...

En iyisi Digiturk ayda 40 YTL ver hem Lig macLarını izle hemde uydu kaLitesini yaşa =)

BEnde ALmayı düşünüyordum...ADamlar ii kelime oyunu yapmış...Dogal oalrakta süper bi reklam...SAdece ÖN eleme maçları D smartta oldugunu ögrendigim gibi almaktan vazgeçtim...

Bİlgiler için TEşekkürLEr...

Geri