Dağdan inene 5 bin TL

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
09112009094522.jpg

Demokratik açılım kapsamında beklenen dağdan inişe ekonomik yardım dopingi yapılacak. Her aileye 5 TL yardım yapılacak....

Ak Parti Hükümeti'nin, "Demokratik Açılım" kapsamında boşaltmaya hazırlandığı, 11 bin kişinin yaşadığı Kuzey Irak'taki Mahmur Kampı'nın tahliye planı netlik kazanmaya başladı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Mahmur'un Kampı'nın boşaltılması sürecinde Türkiye'ye gelecek olan binlerce kişinin, sosyal yaşama entegrasyonun ekonomik boyutu belirginleşiyor. Eve dönecekler için iki kanallı yardım sistemi işletilecek. Hükümetin planladığı destek paketinin ilki, Sosyal Riski Azaltma Projesi kapsamında gündeme gelecek. Hükümet, Türkiye'ye giriş yapan her aileye SRAP yoluyla 5 bin TL'ye kadar maddi yardım yapılmasını düşünüyor.

TERÖR TAZMİNATINDAN FAYDALANMA YOLU
İkinci kanal ise kamuoyunda "Terör Tazminatı" olarak bilinen "5233 sayılı yasa" üzerinden olacak. Terör eylemleri veya terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler nedeniyle oluşan maddi zararların tazminini öngören yasa, köylerine geri dönecek ailelere "evlerini yaptırma, eski tarlalarını kullanma" imkanı gibi ol...

Devami...

ya küfür etmek sebest olsa sövücemde nedir bu ya şehit ailelerinin çocukları boşuna öldü o zaman o gaziler aylı kaybettiği uzunun yerine 100 lira allahtan revamı bu ya allah belalarını versin hepsinin başbakanımızda askerlik yan gelip yatma yeri deil ölme yeri desin artık öldürenlerede asker başı 5bin versin

bizlerin sırtına yükledikleri vergileri bu şerrefsiz parazitlere dağıtılıyor. ya varya birileri çok fena çuvallıyor ne yapmak istediklerini kestirmek zor ama bir sonraki seçimlerde bunların işleri zor gibi görünüyor... bu ne rezilliktir anlamış değiliz...

Geri