Dante 01

mchasso

New member
Reaction score
0
34qs28m.jpg

25gqplw.jpg

21mrdr8.jpg

zwj9cn.jpg

Yüksek güvenlikli uzay gemisi hapishanesi ve psikiyatrik araştırma merkezi Dante 01'e yeni bir tutuklu gelir. Dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olan Saint George, kendi içindeki canavarı kontrol altına almak için savaş vermektedir. Bu canavarın gücü, dehşet verici bir labirenti andıran uzay gemisinin tüm sakinlerini etkileyecek, gardiyan ve tutukluların şiddet dolu isyanlarına sebep olacaktır.

Her biri artık kendi canavarıyla yüzleşmelidir...
DANTE 01 GÖSTERİM TARİHİ: 5 Eylül 2008

34qs28m.jpg

25gqplw.jpg

21mrdr8.jpg

zwj9cn.jpg

Yüksek güvenlikli uzay gemisi hapishanesi ve psikiyatrik araştırma merkezi Dante 01'e yeni bir tutuklu gelir. Dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olan Saint George, kendi içindeki canavarı kontrol altına almak için savaş vermektedir. Bu canavarın gücü, dehşet verici bir labirenti andıran uzay gemisinin tüm sakinlerini etkileyecek, gardiyan ve tutukluların şiddet dolu isyanlarına sebep olacaktır.

Her biri artık kendi canavarıyla yüzleşmelidir...
DANTE 01 GÖSTERİM TARİHİ: 5 Eylül 2008

Dün vermiştim ben bu konuyu ayrıca download linkleri ile beraber

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=476643

Film paylaşımı yasak sitede,
Sadece filmler hakkında bilgiler paylaşabilirsiniz
Teşekkürler

Bugün izledim bu filmi , kesinlikle tavsiye etmiyorum ... iğrenç bir konu ve iğrenç bir son , WALL-E 'yi izleyin dante 01 den 10000 kat güzel bir animasyon ,

Geri