Dating Pro [2005] [ Arkadaşlık Scripti ]

Teşekür ederim babab Büyüksün hakkın ödenmez ;)

bu hangisi

bu hangi sürümü nov.2006 mı alt sürümümü siz daha öncede verdiniz demosula verdiğinizin içinden çıkan aynı değildi. bu eskisiyse kimse indirmesin tam bir fecaaat

demodaki değil

arkadaşım bu eski neden demodaki diyosun? indirdim kurdum işte demodaki dating pro nov 2006 senin verdiğin dating solition eski bu sürüm kurdum baktım. demodaki mükemmel bu iğrenç. hala bu demodakinin aynısı diyorsan kur biryere ver b ir link admin şifresinide ver göreyim. demodaki değil kesinlikle.

orionrain' Alıntı:
arkadaşım bu eski neden demodaki diyosun? indirdim kurdum işte demodaki dating pro nov 2006 senin verdiğin dating solition eski bu sürüm kurdum baktım. demodaki mükemmel bu iğrenç. hala bu demodakinin aynısı diyorsan kur biryere ver b ir link admin şifresinide ver göreyim. demodaki değil kesinlikle.

şimdi baktım yanlış version u upload etmişim ama şu tavırlarına dikkat et..!

Düzeltildi.. 2006 halini yeni çektim 1 hafta kadar sonra onuda yayınlarız.

Prowl hocam yeni versiyonu upload edersen seviniriz bekliyoruz
teşekkürler

heryerde Bir baltacı var yarabimm :S bu güzelim ormanlar bizim için yaw adam paylaşım yapmış adamın tavıra bak sanki babanın oğlu sanki senin çalışan elemanın hatyret bişi ya üzülüyorum böle tipler bu Forumda nasıl barınıyor... neyse pr0wL Çok teşekür ederim Kardeşim Gercekten konu dışı beLki teşekürümde de belirtim hakkın ödenmez...

Geri