Davos'u çabuk unutmuşlar

La Yus'eL

Banned
Reaction score
0
Davos'u çabuk unutmuşlar

"İsrail'de de çocuklar ölüyor" dedi Erdoğan'dan cevabını aldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail'de de çocuklar" ölüyor" diyen İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Majallie Whbee'ye, "Filistin'de mi yoksa İsrail'de mi daha fazla çocuk ölüyor? Rakamlar ortada" şeklinde karşılık verdi.

İSRAİL'DE DE ÇOCUKLAR ÖLÜYOR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz Parlamenterler Asamblesi 4. Genel Kurulu'ndaki konuşmasının ardından yanına gelen İsrail Dışişleri Bakan Yardımcısı Majallie Whbee ile kısa süre sohbet etti. Whbee'nin "İsrail'de de çocuklar" sözleri üzerine Erdoğan, "Filistin'de mi yoksa İsrail'de mi daha fazla çocuk ölüyor? Rakamlar ortada" şeklinde yanıt verdi.

RÜŞVET-İ KELAMDAN HİÇ HOŞLANMAM
Ardından konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Bana 'İsrail'de de çocuklar ölüyor' dedi. Bende Filistin'de daha fazla çocuğun öldüğünü söyledim. Ben ilki ülke ilişkileri iyi diye gerçeği söylemeyecek miyim? Kusura bakmasınlar rüşveti kelamdan hiç hoşlanmam" dedi.

İsrail'in nükleer silaha sahip bir ülke olduğunu belirten Erdoğan, "Başka bir şey söylemeye gerek var mı? Ben bunu gizleyeyim mi. Aramızdaki münasebetler nedeniyle söylemeyeyim mi. Gerçek neyse bunu söylemeliyim" şeklinde konuştu

Davos'u çabuk unutmuşlar - EnSonHaber.com

Tayyib gerçekten işini biliyor.

Hem içerde hemde dışarda buzaman kadar kimsenin dokunmaya cesaret edemedği büyük başlara dokunuyor. Helal olsun

İçerde dışarda kimsenin cesaret edemediği başlara dokunuyo da napıyo. asıl içimizdeki yılanın başına (öcalan) neden dokunamıyo, dokunamadığı yetmezmiş gibi it sürüsünü de serbest bırakıyo, adına da açılım diyo. yapmayın göz boyamak için ite köpeğe hoşt demiş de nolmuş İsrail yine İsrail ama Türkiye aynı Türkiye mi?

Geri