LİNKLER KONTROL EDİLDİ ! Kaldırıldı
yalimm New member Katılım 8 Kas 2008 Mesajlar 393 Reaction score 0 Puanları 0 20 Kas 2008 #1 LİNKLER KONTROL EDİLDİ ! Kaldırıldı
A akrepgenc New member Katılım 11 Şub 2006 Mesajlar 1 Reaction score 0 Puanları 0 25 Kas 2008 #2 Bu videomu yoksa bir programmı? Tamamını indirmeden deneme şansım varmı?
G gecemavisi New member Katılım 8 Mar 2006 Mesajlar 99 Reaction score 0 Puanları 0 30 Nis 2009 #3 Ben ilk 10 cd yi indirdim sorunsuz birleşiyor rar dosyaları ama içeriği görebilmeniz için nero da yazdırmanız veya image drive benzeri bi prg ile sanal sürücüde açmanız gerekiyor bir sınıf ortamında öğretmen ingilizce dersi anlatıyor en basit seviyeden başlayarak ilköğretim seviyesi deyip hafife almayın dersler hep basit kalmıyor yalnız mesaj başlığında 21 cd demiş yalimm ama sadece ilk 17 cd nin linkleri var burda 18. cd nin de ilk part ı toplamda son 4 cd eksik
Ben ilk 10 cd yi indirdim sorunsuz birleşiyor rar dosyaları ama içeriği görebilmeniz için nero da yazdırmanız veya image drive benzeri bi prg ile sanal sürücüde açmanız gerekiyor bir sınıf ortamında öğretmen ingilizce dersi anlatıyor en basit seviyeden başlayarak ilköğretim seviyesi deyip hafife almayın dersler hep basit kalmıyor yalnız mesaj başlığında 21 cd demiş yalimm ama sadece ilk 17 cd nin linkleri var burda 18. cd nin de ilk part ı toplamda son 4 cd eksik
G gecemavisi New member Katılım 8 Mar 2006 Mesajlar 99 Reaction score 0 Puanları 0 10 May 2009 #4 ayrıca 14. cd nin buradaki 4 part ını da indirdim ama winrar 5. part ı da istiyor o burada yok