Değişik Bir Soru:D

wolverinali

New member
Reaction score
0
Bilgisayarda sürekli yaptığım birşeyi kolay hale getirmek için ekranda belirli bir noktada durup arkada hareket olduğu an fareye ilk sağ sonra sol komutu vericek birşey yapılabilir mi? Buna benzer birşey yapabilen bildiğiniz bir program var mı? Ne şekilde olursa olsun bana yardım edenlere teşekkür edicem.

Dalga geçmeyin:D

öncelikle yapman gereken bir karga gözünü kurbağanın sağ arka bacağı ile birlikte kaynatacaksın, sonra üç külhü bir elham okuyup içeceksin. sonra pc de istediğini yaparsın . test edildi onaylandı.

şaka bir yana harbiden enterasan bir soru olmuş. bulursan bizimlede paylaş.

macro kaydediciler denen programlar var. mouse ve klavyenin hareketlerini kaydedip yapılan işlemleri 1 exe dosyası olarak sunuyorlar, onlardan birini kullanabilirsin hocam.

Ghost diye bir program var mause hareketlerini kaydediyor istersen klavye ayarlarınıda kaydettirebilirsin.

Ogame oynayanlar belki bilir her 15 dk da bir bir buton var onu tıklattırmak için ve filo kaldırmak için o programı kullandım. Senin pcnin başında olmana bile gerek yok zaman ayarı bile yapabiliyorsun.

internette araştır eger bulamazsan bana mesaj at onun için bir başlık altında yayınlarız.

Geri