Deep Freeze 5.20.220.1125 Yardımm

askasurgun

New member
Reaction score
0
:crying:Arkadaslar bu deep freeze sürümünü Pc me yukledim ama altta saatin yaninda simgesi cikmadi Lütfen Yardim edin bunu nasıl deaktif hale getirebilirim nasıl silcem

nolur sakın kimse ctrl+alt+shift+f6 vede shifte basili tut da alttaki simgeye çift tıqla da demeyin lutfen Boş cewaplar yazmayalım her yol denendi we DEEP Freeze Suan aqtif hicbisey Yukluyemiorm her yolu denedim shift mhift f6 hicbisey Deep frezeyi açmiyor
deep unfreezer die bi Program yukledim oda Deep Freeze detected! die bisi yazior Boot Thawed mi ne onuda isaretliom on next ide isaretliom Program save statusada bastimmi hata weriyor yani oda ise yaramiorr.

Yardımlarınızı Bekliyorum Arkadaslar Bira an once cozmem lazim bu sorunu yoqsa

babamdan coq p1s dayak yicem :S:S

Lutfen konuyu yanlıs yere actısamda ozur dilerim ama napim biran once cozmek zorundayim :S

arkadaşım;
Deep Freeze bilgisayarında "C:\Program Files\Faronics" sekmesine yüklü,
eğer kısayol icon u gözükmüyor diyorsan o klasörün içerisindeki Install C-0 şeklinde bi klasörde D.F.nin icon unu görürsün. ona çift tıkladığında ya aktifleşir, yada sanki iconu tıklamışsın gibi Shifte basılı tutarak tıkla menü açılır.
eğer hiç birisi işe yaramıyorsada ozaman da şunu anlarız, Deep freeze kurulumu sonrasında reset atıyor bilgisayar ya, ön yükleme tamamlanmadan reset atılmıştır ve geri dönüşü olmaz. Formata mahkumsun.
Umarım işine yarar. kolay gelsin

Geri