defaced

ulen yinemi sen :D:D:D az uyu dimi len :D
eline sağlıq

eyvaLLah :D ya asLında anasayfaya çakacaktık da safe mod + kerneL 2006 oLunca kastı baya :D bazı lamerLar (dengesiz **** midir nedir) spyms forumda bizim verdiğimiz sheLL adresini görmüşLer ordan bizim sheLLe girip kendiLeri sheLL atmış gibi index atmışLar.. karaListeye aLdım sizi lamerLar haberiniz oLa ;)

iyi iyi çalışın gençlik, zone olsa daha iyibi olurdu ama nesse bilen bilio zati :D

dediğim gibi son 6 ay içinde deface ediLmişler maLesef aLamıyorum zone-h.. gerçi mühim de deiL yaptığım defaceLerin %90 ına aLmıyorum zone-h. ne gerek var ki ? gösteriş merakLısı mıyız biz :D

okudum madara olmuş adam zavallı :D
priv9 mauhaha :D
:D:D:D

haketti ama MecTruy, hiç oturup ağLamasın duygu sömürüsü de yapmasın öyLe siteyi kapatıp gidiyom faLan diye.. herkes hackLenebilir bu kadar üzüLmeye gerek yok :D

leet' Alıntı:
haketti ama MecTruy, hiç oturup ağLamasın duygu sömürüsü de yapmasın öyLe siteyi kapatıp gidiyom faLan diye.. herkes hackLenebilir bu kadar üzüLmeye gerek yok :D
Mec siteyi hacklendiği için kapatmadı..adam artık ugrasamıordu..o da herkes gibi çalısann biri..sürekli basında duramıor..

Dostum Hack Büyük Bir Marifet Diil! Yerinde Olsam Bırakırdım!

vebu siteyi sen hacklememişsin

wedat' Alıntı:
Dostum Hack Büyük Bir Marifet Diil! Yerinde Olsam Bırakırdım!

vebu siteyi sen hacklememişsin

kim hackLemiş :) ayrıca madem MecTruy iLgilenemediğinden bıraktı neden şimdi geri dönücem deyip duruyor sağda soLda. liz0zim hackLediğinde de böyLe küçük emrah moduna girip kapatıyom siteyi dediydi sonra döndü geri :goz:

imhatimi.com deface oLan başLığı kim değiştirdi defaced oLArak ?

Geri