Defne joy ölü bulundu

1979 doğumlu...ahhh..ahhh...vade doldu mu ne makama... ne yaşa bakmıyor..ilahi takdir..Allah Rahmet Eylesin...

yalan dünya
ALLAH rahmet eyLesin insALLAH.

Foster'ın ölüm sebebi Astımmıydı?

Defne Joy Foster ve arkadaşları bir barda eğlendikten sonra Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evine geldiği ve Foster'ın fenalaşması üzerine arkadaşlarının ona yardım ettiği fakat başarılı olamayınca doktor çağırmak için çıktıkları söyleniyor. Bu arada vefat eden Defne Joy Foster'ın ise nefes darlığı ve kalp krizine yenik düştüğü belirtildi. Defne Koy Foster'ın ölümü ile ilgili bir diğer iddia ise ünlü oyuncunun alkol ile birlikte aldığı ilaçların kalp krizini tetiklemiş olabileceği. Defne Joy'un ölümü ile ilgili kesin sonuçlar yapıalcak incelemeler sonucu belli olacak.

Allah tahsilatını af etsin dünyanın tek gerçeği ölüm ....

Etrafına gülücük saçan pozitif bir insandı Allah rahmet eylesin. Sabah kahvaltıda şok olduk.

Allah'tan Rahmet Sevdiklerine Sabır Diliyorum.

neşe dolu canlı kıpır kıpır bir kişilikti..böyle ölümlere inanası gelmiyor insanın..

hadi bee diyosun ama dediğinle de kalıyosun..Allah rahmet eylesin..

astım krizi diye okumustum.

ßende Haberlerde Astım krizi diye duydum .
Allah Rahmet eylesin ..
2 yaşında çok tatlı oğlu var . :(
Allah ailesine sabırlar versin .

sabah işe gider gitmez öğrendim aynı şoku bende yaşadım çok çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin

böylesi erken ölümler çok üzüyor ve şaşırtıyor ama ölüm geldi mi yaşa bakmıyor malesef. Allah ailesine sabır versin. başka ne denebilir ki?

Yazık Ufak Çocuğuda Varmış ALLah Rahmet EyLesin.

Nasıl öldüğü neden bu kadar merak edılıyor anlamıyorum. Yahu işini başarıyla yapan , güleryüzlü,cıvıl cıvıl gencecik bir insan ölmüş medyada , sagda solda bir dedıkodu bir çekiştirme.....yok alkol almıs yok baskasının evınde ölmüş...yok dans ederken açık gıyındııgnden sonu böle olmuş....müslümanmıymıs yoksa hristiyanmıymıs mış mış ta mış mışş..
Hanginiz nerede nasıl bir şekilde öleceğinizi biliyormusunuz? Kimse emin olmasın .
Allah a inanıyorsanız o kadar madem ahkam kesıp duuryorsunuz şuna da inanın
'''Kim birisini yaptıgı birşeyden ötürü ayıplarsa aynısını yaşamadan ölmez ''

çok üzüldüm gerçekten de çok severdim kendisini... inanmak zor ne diyelim Allah rahmet eylesin... kıpır kıpır,şen şakrak ailemizin kara kızıydı. hepimiz onunla ilk tanıştığımızda upuzun örgülü saçları vardı kral tv'deydi o zamanlar... gülen yüzü,kahkahaları hiç unutulmayacak...

Geri