Deivid'in annesi vefat etti

ßuRaK57

New member
Reaction score
0
"OğLum diye demiyorum atarsa SEMİH atar goLLeri "
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza'nın annesinin vefat ettiği açıklandı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Avusturya kampının ilk gününde talihsiz bir biçimde sakatlanarak sol ayak bilek kemiğini kıran oyuncunun peşini şanssızlıkların bırakmadığı ifade edilerek, ''Brezilyalı oyuncumuz geçirdiği sakatlığın ardından, şimdi de bir buçuk gün önce kalp krizi geçiren annesini kaybetti. Merhumeye Tanrıdan rahmet, Deivid'e ve ailesine ise başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Bizde HackHell AileSİ olaRak
Deivid'e ve ailesine başsağlığı diliyoruz

Deivid'in annesi vefat etti

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza'nın annesinin vefat ettiği açıklandı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Avusturya kampının ilk gününde talihsiz bir biçimde sakatlanarak sol ayak bilek kemiğini kıran oyuncunun peşini şanssızlıkların bırakmadığı ifade edilerek, ''Brezilyalı oyuncumuz geçirdiği sakatlığın ardından, şimdi de bir buçuk gün önce kalp krizi geçiren annesini kaybetti. Merhumeye Tanrıdan rahmet, Deivid'e ve ailesine ise başsağlığı diliyoruz'' denildi.

Ligtv

BİR GSLİ OLARAK BAŞSAGLIGI DİLİYORUM.:( ALLAH RAHMET EGLESİN

yazıq yaa bileğini kırıo sonrada annesini kaybedio

Merhumeye Tanrıdan rahmet, Deivid'e ve ailesine ise başsağlığı diliyoruz

BİR GSLİ OLARAK BAŞSAGLIGI DİLİYORUM.:( ALLAH RAHMET EGLESİN[/QUOTE]

sen gslisin o zaman neden nickin manisaspor ve nerden yazısında manisasporlu yazıor :D

yani bi futboLcu için çok zor iki oLay sezon öncesi.. sadece bu sezon değiL,önündeki tüm sezonLarı çok kötü etkiLeyebiLir..
toprağı boL oLsun..

Ana Gibi Yar Bagdat Gibi Diyar Olmaz.. Başı Sagolsun.Allah Sabır Versın.

hayat bu malesef, basi sagolsun

ya arkadaşlar ne yalan söyliyim ben aslında bir GS 'li olarak seviniyorum yani üzülmüyorumda acaba bende vicdan yokmu ki yoksa FB li diye mi oluyo ne kafam karıştı aman banane ya tohumuna paramı verdim...

İster Gsli Ol İster Fbli İstersende BJK'li Ama Önce Adam Ol Adam... Adamın Annesi Olmus Sen Seviniyorum Diyorsun... Yazık Valla Sana...

Allah rahmet eylesin...Deividin yeni sezonu oldukca sancılı basladı. Önce sakatlık ve sonrasında daha da büyük acı. Allah sabır versin.

Geri