DEM tv bölücü örgüt propagandası yapıyor

cemweb

New member
Reaction score
0
arkadaşlar türksatta yayın yapan DEM tv de gecen alt yazılarda bölücü başına şarkılar armağan edilirken bölücü örgüt propagandası yapılıyor. sakın bu MED tv nin yeni yüzü olmasın tersten okununca öyle gibi. med tv nin kapatılmasını istiyorduk oldu ama adamlar bizim uydumuzda bize karşı yayın yapıyor.benim gibi vatanını ve milletini seven arkadaşlardan yardım istiyorum bu kanalı nasıl kapattırabiliriz rtük e şikayet etsek faydası olurmu? teşekkür ederim saygılar

paranoyak bir adamsın sen o yazılanların sms olduğunu biliyorsun ve mesaj gönderilir gönderilmez ekranda yayınlandığınıda yok testen okunuca şu olurmuşta yok bu olurmuşta bırakın artık bunları

ckilinc' Alıntı:
paranoyak bir adamsın sen o yazılanların sms olduğunu biliyorsun ve mesaj gönderilir gönderilmez ekranda yayınlandığınıda yok testen okunuca şu olurmuşta yok bu olurmuşta bırakın artık bunları

BENCE SEN UYUYAN Bİ ADAMSIN,CEMWEB'E KATILIYORUM.
AMA MERAK ETMEYİN TERSİDE DÜZÜDE Bİ B.K ETMEZ ONLARIN.

Kardeşim sen genede rtüke başvur belki bişeyler yaparlar bu arada arkadaşlar paranoyak filan diyolar bu arkadaşın vatanını milletine sevmesi paranoyaklık mı?...

b.k her zaman b.ktur
tersi düzü yok ki bunların

ckilinc' Alıntı:

Öyle yada böyle, nasıl olursa olsun bölücü örgüt propogandası yapılmaması gerekir
SMS leri kontrolsüz yayınlamak bile bölücü propogandaya teşviktir...
Bunun aksini idda etmek ve vatanseverleri paronayaklıkla suçlamakta bölücü propogandaya teşviktir.

Geri