demek hackhelli sömürüyoruz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yAkAm0z_

New member
Reaction score
0
arkadaslar ben 1 yıldan uzun bir süredir hackhelle üyeyim ne zaman öneri ve şikayet bölümüne birşeyler yazsam moderatörler tarafından inanılmaz derecede eleştirldim ve konum ışık hızıyla kapatıldı. en son bu linkte bir konu açtım http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/521979-ayca_22-nin-kamerasi-patlasin-insallah.html ama çok saygılı infatuate adlı moderatör bilmem kendini ne sanıyo galiba microsoftun sahibi falan adamın bana sölediği şey siz bu siteyi sömürüyosunuz hiç bir katkıda bulunmuyorsunuz oldu bence bu saygısızlıktan öte birşey değildir insanların bu siteye üye olması demekki bazı kendini bilmezler tarafından sitenin sömürülmesi olarak görünüyo. o zaman siz başbaşa kalın arkadasım madem biz sizin sitenizi sömürüyoruz o zaman buyrun sizi sömürmeyen üyeler bulun kendinize benide banlayın umrumda değil 1 yıldır bu siteye onlarca kişiyi üye yaptım ama siz madem bizi sömürücü olarak görüyosunuz ve bu site üzerinden para kazandığınız halde hala değerini bilmiyorsunuz buda sizin görmemişliğiniz sizin kendini beğenmişliğiniz sizin adiliğiniz (ltfn tüm moderatörle üstüne alınmasın)

infatuate nin konunu kapatması normal, çünkü aynı konudan onlarca kez açıldı ve hepsine de gerekli cevap verildi... Aynı şikayet forumda var mıdır yok mudur diye arama yapmadan aynı konuyu açarsan cevabını da alırsın. Bahsettiğin şikayet o kadar kabak tadı vermişti ki, şikayet edenlerin bazıları banlandı bile, senin böyle bir durumun da yokken bu sinirin sebebi nedir?

Net üzerindeki bütün siteler parayla döner, parasız olmuyor maalesef. Doğal olarak reklam almak zorundayız. Alt üstü tarayıcınıza bir eklenti kurarak bütün reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Sen "reklamlardan nasıl kurtulabiliriz" diye sorsan sana yardım edip, yol gösterecek onlarca insan varken bu siteminiz hiç hoş olmamış...

terbiyeni takınmalısın öncelikle derdini anlatmak istiyorsan açmış oldugun konu gibi kaçtane konu oldugunu öneri ve şikayetlere bakmadıgından anlıyabiliyoruz benimde oldugum gibi büttün modertörlerin süper modların bi sabrı var bizde keyfe keder hareket etmiyoruz yaptıklarımız ortada sizi her dakka rahatsız edicek şeyler yapmaktan kaçınıyoruz bu reklamı almak zorunda oldugumuz aldıgımızı ve bida zorunda olmadıgımız sürecede almıycamızı on kere dile getirdik şimdi senin istedigin banlanmakta banlayalım ama adam ben bunu merak ediyordum degip uzlaşmak konuşmaksa lütfen düzgün bi dile yazılarını düzelt

soruyorum sana solariz benim bu reklam hakkında açtığım konuda bi terbiyesiz laf varmı sadece rahatsızlığımı dile getirdim ama bide moderatörün söylediğine bak sen diyo bu siteyi sömürüyosun diyo bakın arkadsım kim olursa olsun oda sonuçta bi insandır onun moderatörlüğü sadece sanal almededir insanlara karşı nasıl konusulucağını bilmesi gerekir

ben s.mod olsam benzin döker yakarım heralde kişiyi.....
infatuate yi haklı buluyorum dandik bir user olarak birde adam deği bayandır kendisi.... bir insana yersiz kötü davranacak son kişidir diyeyim.... hatta onuda yapmaz da laf olsun o_O

bkz. gereksiz polemikler öf pöf eh öh çektirir.....

yakamoz arkdaşım da haksız sayılmaz ama..... ayça_22 bir çok kişinin canını sıkmak ta ... ama anlayış ile idare etmek gerek.... =)

infatuate nin konunu kapatması normal, çünkü aynı konudan onlarca kez açıldı ve hepsine de gerekli cevap verildi... Aynı şikayet forumda var mıdır yok mudur diye arama yapmadan aynı konuyu açarsan cevabını da alırsın. Bahsettiğin şikayet o kadar kabak tadı vermişti ki, şikayet edenlerin bazıları banlandı bile, senin böyle bir durumun da yokken bu sinirin sebebi nedir?

Net üzerindeki bütün siteler parayla döner, parasız olmuyor maalesef. Doğal olarak reklam almak zorundayız. Alt üstü tarayıcınıza bir eklenti kurarak bütün reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Sen "reklamlardan nasıl kurtulabiliriz" diye sorsan sana yardım edip, yol gösterecek onlarca insan varken bu siteminiz hiç hoş olmamış...

ben infatuate nin konuyu kapatmasına bişi demiyorum tavrı çok yanlış sölediği şeyler çok yanlış

Rahatsızlığını dile getirebilirsin ama şikayet etmeden önce
aynı konudan açılmış mı diye bir baksan, yani arama yapsan nasıl olur...

Reklam şikayetleriniz kabak tadı verdi...

ben infatuate nin konuyu kapatmasına bişi demiyorum tavrı çok yanlış sölediği şeyler çok yanlış

bu sabah bende böle bişey yaşadım .. isim önemli deil ama olayı anlamadan , bir hevesle ve heyecanla üyelerimize Yardım Amaçlı açmış olduğum konu saniyesinde kapatıldı ... ben daha 3-5 günlük üyeyim . burda işlerin nasıl döndüğünü anlamaya çalışıyorum . sanırım yapılan uploadlar falan bize puan gibi şeler kazandırıyomuş .. bunu ben yeni öğrendim.. ama ben bu sabahki konuyu o amaçla açmadım . sadece benim kendi sorunuma bulduğum çözümü (ki bu sorunu binlerce üye yaşıyo) paylaşmak istemiştim .. emek harcamıştım ama garip bir tavırla! konum suratıma çarpıldı ..
neyse ... herşeyin bir ilki var .. bundan sonra daha dikkatli OLURSAK(olursam demiyorum) hayatıda bu sanallıkta daha ii paylaşabiliriz...
saygılar

yakamoz biz 19 gündür reklamı 1 inde başlatık bu konuyu tartışıyoruz öneri ve şikayetlerde 19 gün boyunca tartışılan belki açılmış 250 konu vardır bunun üstüne bi konu açman tabiki tepkisini çekmiş artık biz anlatmaktan bıktık üyeler anlamamaktan bıkmadı bizleride anlayın biraz burda keyfe keder hareket etmiyoruz sitemizi ayakta tutmak için reklam alımları yapıyoruz tmm rahatsız edici bi reklam bizde bunun farkındayız bizde bu sitede geziyoruz bizde rahatsız olmuyo degiliz a napıcaz almıycaz dedik bi araştırma yapsan belki bu konuyla ilgili 100 tane mesaj atıgımı görebilirdin

arama yapsanız kimse size bunları söylemez.ben normal userken kimse bana ne hakaret etti ne kızdı ne başka bişey.bıktım bu ayçadan ne kadar zor geldi size bir reklam ya.niye bu kadar taktınız ki.

artı olarak

infaya bana o kadar küfür başlığı açtı insanlar hiç sebepsiz hiç haketmemişken sebebi yokken..biz şikayet ettik mi,yada o kızdığın alındığın infa kalkıp şikayet ettimi,böyle küçük şeyleri büyütmeye gerek yok.olgun insanlar olmamız lazım burda tutunmak kalıcı olmak için..

Yakamoz

2vd38ms.jpg

Senin şu Profilin bile Emeğe Saygı Konusunda ne kadar - Duyarlı - olduğunun kanıtı .
:goz:

4579887996548979797987897987897897897897

Belki daha fazla Reklam konusunda başlık açıldı .
Gülü Seven , Dikenine Katlanır .
Boşuna Söylenmiyor bu Söz .
Ben 4 Senedir bu siteye üyeyim .
Ama bu kadar BOŞ başlıklar açıp Şikayet Etmedim .
Üsluptan bir kere zaten Sınıfta Kalıyorsun .
Biraz Daha Dikkat etmen dileğimle .

Dip Not : Genelde bu Türk Çöpe Gidecek konulara Yorum yazmam ama kendimi Mecbur Hissetim .

bu sabah bende böle bişey yaşadım .. isim önemli deil ama olayı anlamadan , bir hevesle ve heyecanla üyelerimize Yardım Amaçlı açmış olduğum konu saniyesinde kapatıldı ... ben daha 3-5 günlük üyeyim . burda işlerin nasıl döndüğünü anlamaya çalışıyorum . sanırım yapılan uploadlar falan bize puan gibi şeler kazandırıyomuş .. bunu ben yeni öğrendim.. ama ben bu sabahki konuyu o amaçla açmadım . sadece benim kendi sorunuma bulduğum çözümü (ki bu sorunu binlerce üye yaşıyo) paylaşmak istemiştim .. emek harcamıştım ama garip bir tavırla! konum suratıma çarpıldı ..
neyse ... herşeyin bir ilki var .. bundan sonra daha dikkatli OLURSAK(olursam demiyorum) hayatıda bu sanallıkta daha ii paylaşabiliriz...
saygılar

Senin durumunun konuyla ne alakası var, neden ortamı daha da germeye çalışıyorsun
Bana laf sokuşturmaya kalkma, altında kalırsın...

Burada işlerin nasıl döndüğünü anlama çalışıyorum demişsin; Eyvallah...
Takıldığın yada anlamadığın birşey olduğunda her zaman yardıma hazırız,
SüS için Smodluk yapmıyoruz burada. Konunu kapatırken de belirttim yine belirtiyorum
Programlar bölümünde sabit başlıkta kurallar yazılı... Kurallara uy ki ne sen üzül ne de biz.

İnsan gibi davrandıkça tepemize çıkıyorsunuz...

infa ablaya allah sabır versin diyorum

yakamoz ne yalan söyliyim senin daha düzgün bi şekilde konuştuğunu yada şikayet dışında bi konu açtığını hiç görmedim

neden başkaları değilde hep siz sorun yaşıyorsunuz birazcık çuvaldızı kendinize batırın :eek:ha

yakomoz olaya bi bak bu site türkiyenin en iyi 3 forum sitesi arasında yer alıyor ve olağan üstü güçlü bir host kullanması gerekiyor ve bu hostlar bedava deilk reklam alması şart şikayetlere baktığında buna benzer günde onlarca şikayet var ve herkeze aynı cevabı vermek deil infa ablanın bütün insanların sinirlerini yıpratıyor haa sömürüyor demesi belki yanlıs olabilir ama oda herkez gibi bir insan ve arada sırada sabrının tastığı anlar oluyor sende biraz anlayış göster lütfen

1 seneden fazladır üyesin bu foruma, 39 konun war bunların yarısı geridönüşümde olmak üzere çeyreğide yardım istemek we şikayet amaçlı açılmış, onu da geçtim bu kadar faydalandığın bi forumda emeğe saygın yok denilcek kadar az..

bunun adı sömürü değildir de nedir ? gelmiş bana adi deyip hakaret ediyosun burda yapılan terbiyesizlik sende mi bende mi ?

bu kriterler ele alındığında konuşma tarzımı we üyelerle olan dialoğumu senden öğrenecek olmadığım gün gibi ortada ..

bu arada hakaretine herhangi bi ceza wermicem ama tekrarı olursa seninde istediğin gibi gelmemek üzere uzaklaştırırım seni forumdan ..

ya konuş feyz alsınlar ya da susta adam sansınlar demişler di mi :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri