yAkAm0z_
New member
- Reaction score
- 0
arkadaslar ben 1 yıldan uzun bir süredir hackhelle üyeyim ne zaman öneri ve şikayet bölümüne birşeyler yazsam moderatörler tarafından inanılmaz derecede eleştirldim ve konum ışık hızıyla kapatıldı. en son bu linkte bir konu açtım http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/521979-ayca_22-nin-kamerasi-patlasin-insallah.html ama çok saygılı infatuate adlı moderatör bilmem kendini ne sanıyo galiba microsoftun sahibi falan adamın bana sölediği şey siz bu siteyi sömürüyosunuz hiç bir katkıda bulunmuyorsunuz oldu bence bu saygısızlıktan öte birşey değildir insanların bu siteye üye olması demekki bazı kendini bilmezler tarafından sitenin sömürülmesi olarak görünüyo. o zaman siz başbaşa kalın arkadasım madem biz sizin sitenizi sömürüyoruz o zaman buyrun sizi sömürmeyen üyeler bulun kendinize benide banlayın umrumda değil 1 yıldır bu siteye onlarca kişiyi üye yaptım ama siz madem bizi sömürücü olarak görüyosunuz ve bu site üzerinden para kazandığınız halde hala değerini bilmiyorsunuz buda sizin görmemişliğiniz sizin kendini beğenmişliğiniz sizin adiliğiniz (ltfn tüm moderatörle üstüne alınmasın)