Denemeler-Alıntılar

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
4f92d54alonelyandhopeleqc9.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hepimiz gizliden biraz deliyiz.....herkes aslında biraz yalnızdır ve anlaşılmak ister; ama hiç bir zaman bir başkasını tümüyle anlayamayız ve hepimiz bizi çok seven kişilerde bile bir parça yabancı kalırız.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Acımasız olanlar güçsüzlerdir.Sevecenlik yalnızca güçlülerden beklenebilir. Korkuyu bilmeyenler gerçekte yürekli değildir.Çünkü, yüreklilik düşlenebilene karşı koyma gücüdür.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]İnsanları çocukmuş gibi görürseniz, onları daha iyi anlayabilirsiniz; ne denli yaşlı yada etkileyici olursa olsunlar.Çünkü çoğumuz hiçbir zaman büyümeyiz, yalnızca boyumuz uzar.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Mutluluğa ancak beynimizi ve yüreğimizi gücümüz yettiğince etkinleştirdiğimizde ulaşabiliriz...[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yaşamanın amacı önemli olmaktır_Saygın olmak, bir şeyi savunmak, boşuna yaşamamış olmaktır....[/FONT]
leo

yalnzws7uz3.jpg

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Mutluluğum kendimde,sizde değil[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yalnızca gelgeç olduğunuz için değil[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Olmadığım gibi olmamı istediğiniz içinde[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Mutlu olamam değişirsem[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Salt sizin bencilliğinizi doyurmak için[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Hoşnutta olamam eleştirdiğinizde beni[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Sizin gibi düşünmediğim[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Yada öğrenmediğim için[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Uyumsuz diyorsunuz bana[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Oysa inançlarınıza her karşı çıkışımda[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Sizde beninkilere karşı çıkıyorsunuz[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Aklınızı biçimlerdirmeye çalışmıyorum[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Biliyorum kendinizi bulma savaşı veriyorsunuz[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bana akıl vermenizide kabul edemem[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Çünkü kendimi bulma çabasındayım bende....[/FONT]

leo

Asiliğim ezelden...

Tedirginim çünkü;artık hayata başka bir gözlükle bakıyorum.Daha bir ciddi,daha bir kayda değer.Ama kayda değer hiçbir şey yok.Her şey ertelenmiş ve zaman bitmiş.

Bir şeyler yapmak istiyorsun ama artık çok geç olduğunu düşünüyorsun.Her ne kadar hiç bir şey için geç değildir desende,buna sende inanmıyorsun.

Ertelenmiş zamanlar geri gelmiyor.Geçte olsa işini kuruyorsun yaşamını devam ettiriyorsun ama bir yanın hep eksik, hep yalnız, hep asi, sevgiye aç.

Suçlama kimseyi , tek suçlu sensin.Hiç ertelenmeyecek şeyi"sevgini" erteledin.Sadece kendini düşündün.

Hiç yüreğine sordun mu?Dinledin mi onu? Hep kırdın, üzdün etrafındakileri,bencilce davrandın,kimseyi sevemedin,izin vermedin yüreğinin sevmesine.Sana gelen yürekleri ittin hep, konuşmasına bile izin vermedin.

Hep deli rüzgar gibi estin ve sığınabileceğin uygun bir koy bulamadın,bulamazsında.

Ortada kaldı duyguların sahipsiz gibi ve rotasını tayin edemedi sayende ettirmedin.Yüreğin senden onay bekledi sahibini bulmak için izin vermedin.

Bırak yüreğini kendi haline, rotasını kendi çizsin...

Geri