ErdemLiyiZ
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Merhaba Arkadaşlar Ders Ödev Tez Konularınız Olursa Bu Başlık Altından İstek Yazabilirsiniz Teşekkürler İyi Forumlar...
optimize edilmiş üretim teknolojileri ilgili ödev veya tez arıyorum..yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Optimize Üretim Teknolojisi ( Proje )
bu linkte konuyla ilgili yardımcı olabilecek bi döküman var, fakat siteye hiçbir şekilde üye olunamıyor..site üyeliği olan biri yardımcı olabilirse çok güzel olur..
sıkıntıda orada zaten..üye olmak için siteye mesaj atmam gerekiyor..oradaki linke tıkladığımda bilgilerimi dolduruyorum fakat gönderebilmek için resimde bi kod girmek gerekiyor fakat kırık olduğu için gözükmüyor..sanırım uzun süredir öyle bi problem var, hiçbir şekilde üye olunamıyor malesef..
bak burda ne yazıyor
Sitemize , teknik lise ,meslek yüksekokulu ,mühendislik..vb
alanlarda okuyan yada bu alanlardan mezun olmuş herkesi üyeliğe kabul ediyoruz .
Ancak ,bunu teyit etme şansımız olmadığı için sadece ilgili mail adreslerine * sahip olanları üyeliğe kabul ediyoruz.
Not:Mailleri tek tek inceledigimiz ve gunde yaklasik 200-300 arasi mail aldigimiz icin davetiyelerinizi onaylanip size aktarilmasi birkaç gün alabilmektedir...Bu acidan sabirli olmanizi rica ediyoruz
optimize edilmiş üretim teknolojileri ilgili ödev veya tez arıyorum..yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Optimize Üretim Teknolojisi ( Proje )
bu linkte konuyla ilgili yardımcı olabilecek bi döküman var, fakat siteye hiçbir şekilde üye olunamıyor..site üyeliği olan biri yardımcı olabilirse çok güzel olur..
merhaba
staj konum meyve ve sebze inhibitörleri hakkında
bütün inhibitörler olacak fakat
özellikle polifenol oksidaz(ppo,pfo) ve peroksizdaz üzerinde durulacak....
yardımcı olabilieceğinizi düşünerek şimdiden teşekkür ederim
kolay gelsin...