Destere Kesinlikle Izlemeyin

crazymecnun

OYUN DELİSİ
Reaction score
0
37742.jpg

ARKADAŞLAR KESİNLİKLE BERBAT Bİ FİLM SAÇMA SAPAN Bİ KONUSU VAR HİÇBİR AKSİYON YOK Bİ KAÇ TANE ESPRİ DIŞINDA BİŞİ YOK ZATEN FİLM HİÇ BEKLENMEDİK Bİ ANDA PAT DİYE BİTİYO İZLEYENLERDE VARSA YORUM YAPSINLAR

tamam izlemeyiz :)

Tesekkürler

walla bn izledim o kadarda kötü deil hatta hoşuma bile gitti ama sonunu anlamadım:S

bıı espiriyii 5 kez kulanıyolar hatta yumatu espirisi bunaltı getırcek kadar hemde... boşş bıı anınızda ızleyın canım kardeslerım turk sınemasına balta vurmayın :))))

Çok aşırı komik değil bence ama Türk sinemasına yinede destek olmalıyız ;)
İzlenebilir neticede , arada gerçekten güldüren sahneler mevcut...

Hayatımda izlediim en kötü filmler arasında kesinlikle ilk 5'e girer..Bi haftada falan çekip montajlayıp hazır ettiler heralde..Kesinlikle boşa zaman kaybı..Oyunculuklar kolpa, konu daha da kolpa..Evet arkadaşın da belirttiği gibi filme son yapmayı unutmuşlar..Filmin bi sonu yok hakkaten..Bi arkadaş da Türk sinemasına destek olun izleyin falan demiş ama bece böyle filmler sinemamıza daha çok zarar veriyor.

NOT : Beğenen arkadaşlara kesinlikle lafım yok bu sadece benim değerlendirmem ve kesinlikle sadece beni bağlar

çok kötü değil bence testereyi alaya alan bir film işte elbette beklenemez scary movie gibi birşey ama çok kötü girişmeyin filme, kötüyse kötüdür. bırakın millet kendisi karar versin zaten ön yargı yüzünden çoğu TÜRK filmini izlemeden kötü diyoruz hollwood filmlerinin hepsi çok mu güzel herkes izlesin gelişsin TÜRK SİNEMASI

irenc otesı rezl bı fılm ben ındırdım ızledım Torrentte ratio sistemini kullananlar bılır ratio'ma yazık ettım :D

+18 Destere Kamera arkası

izleyemeyenler ve izlemeyenler için size kamera arkasını göderiyorum

[VIDEO]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E7TzKhXwNDE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E7TzKhXwNDE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/VIDEO]

:hhdilarkadaşlar kesinlikle izlenmemeli okadar kalitesizki bir komedi filmi olduğu için insan sürpriz ataklar bekliyor ama bu filmde bir sonraki sahneyi tahmin edebiliyorsun.daha önce izlediğin bir filmi tekrar izlemişcesine sıkıcı gülmek gibi bir beklentiyle gitmiştim o filme amaaaaa:hadiordan

sana katılıyorum berbat ötesi igrenç

küfürden başka bişey yok ....

ne izle nede izleme vaktin boşa geçirmiş olursun.....

kesinlikle izlenmeye degmez icerisinde ana avrat tum kufurler var.
konusu ve sonu olmyan sacma bir sey.

Geri