Devlet Bahceli apoyu ipten nası aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devtet bahceliyi,bir piyon olarak düşünüyorum.Ahmet türkle bile el sıkıştı,bide ben milleyetciyim diye oratıkta gezıyor.secimlerden önce kürsüde urgan fırlatmıstı apoya ama kurtaran apoyu urgandan devtet bahceli ve adamları ve d,ger partiler.

kardeşim sayın Devlet BAHÇELİ'nin ahmet türkle el sıkışmasının nedeni mevzuların büyümemesidir diceksin ne olursa olsun ama bu işler öyle dönmüo mahallede küstüğün arkadaşına selam dahi vermeyebilirsin ama meclis farklı herşey farklı dönüyor ayrıca çok bayat şeyler yazmışsın doğruluklarını kanıtla urgan fırlattı evet çünkü sayın Devlet BAHÇELİ'nin kendisine apoyu astırmamakla ilgili bu kadar suçlanacağını bile bilmiyordu zaten suçuda yok neyse sana daha fazla açıklamaya gerek yok

devtet bahceliyi,bir piyon olarak düşünüyorum.Ahmet türkle bile el sıkıştı,bide ben milleyetciyim diye oratıkta gezıyor.secimlerden önce kürsüde urgan fırlatmıstı apoya ama kurtaran apoyu urgandan devtet bahceli ve adamları ve d,ger partiler.

Ya kardeşim ben bu halkımızı anlamıyorum.
7 yıl önce verdiğimiz bu sözü elimizde olmayan imkanlardan dolayı tutamadık.Herkes MHP diyince yok efendim APO'yu asmadınız falan diyor..Ben iddaa ediyorum.Mhp lideri Devlet Bahçeli meclisteki tüm liderlerden en iyisidir ve bu memleketin aşığıdır.
Ebe insafsızlar...
AKP su 6 yıllık iktidarında etmediğini koymadı.
Bu vatandaştan başörtüsü sorununu çözeceğiz diye oy topladı.ÇÖZMEDİ.AKP'ye oy veren bir allahın kuluda 'NEDEN SÖZÜNÜ TUTMADIN'demedi....
Bu vatandasan imamhatiplerin önünü açacagız diye oy topladı.AÇMADI...AKP'ye oy veren hiçbiriniz çıkıpta'NEDEN SÖZÜNÜ TUTMADIN DEDİNİZ Mİ?..'
AMA MHP 7 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ TUTAMADI DİYE HALA MHP Yİ VE BAHÇELİYİ ELEŞTiRİYORSUNUZ..ASAMADIK DİYORUZ SİZE....ÇÜNKÜ BU MİLLET BİZE TEK BASINA İKTİDAR OLMA YETKİSİ VERMEDİ.VERDİ DE BİZ Mİ APO'YU ASMADIK !!!
Neden bu millet AKP'nin yediği onca bu haltı görmüyor?
Şehideme kelle , o imralıdaki serefsize SAYIN dedi.
Askerime' ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR' diyerek hakaret etti.
Benim köylüme 'ANANIDA AL GİT LAN' dedi.
Büyük Orta Doğu Projesini destekledi ve hala destekliyorlar.
Amerikan uşaklığını yapıyorlar.
Yabancılara toprak satıyor...Sanki babasının malı..
Devletten trilyonlar kacırıyorlar.Yaptıkları yolsuzluklar ortada..Misal Şaban Dişli..
Oğlunun altına gemi(pardon gemicik) çekti...Hangi parayla?
Utanmasa kıcınınızın altındaki donu haberiniz olmadan çekecek.!!!!
Siz hala uyuyorsunuz.Helal olsun size ve sizin gibilere.
Eğer bu millet bunları gördüğü halde hala gidip AKP'ye oy veriyorsa gelecekte her türlü milletimizin başına gelecek musibetleri ve felaketleri cekmeye mahkumdur.

Ya kardeşim ben bu halkımızı anlamıyorum.
7 yıl önce verdiğimiz bu sözü elimizde olmayan imkanlardan dolayı tutamadık.Herkes MHP diyince yok efendim APO'yu asmadınız falan diyor..Ben iddaa ediyorum.Mhp lideri Devlet Bahçeli meclisteki tüm liderlerden en iyisidir ve bu memleketin aşığıdır.
Ebe insafsızlar...
AKP su 6 yıllık iktidarında etmediğini koymadı.
Bu vatandaştan başörtüsü sorununu çözeceğiz diye oy topladı.ÇÖZMEDİ.AKP'ye oy veren bir allahın kuluda 'NEDEN SÖZÜNÜ TUTMADIN'demedi....
Bu vatandasan imamhatiplerin önünü açacagız diye oy topladı.AÇMADI...AKP'ye oy veren hiçbiriniz çıkıpta'NEDEN SÖZÜNÜ TUTMADIN DEDİNİZ Mİ?..'
AMA MHP 7 YIL ÖNCE VERDİĞİ SÖZÜ TUTAMADI DİYE HALA MHP Yİ VE BAHÇELİYİ ELEŞTiRİYORSUNUZ..ASAMADIK DİYORUZ SİZE....ÇÜNKÜ BU MİLLET BİZE TEK BASINA İKTİDAR OLMA YETKİSİ VERMEDİ.VERDİ DE BİZ Mİ APO'YU ASMADIK !!!
Neden bu millet AKP'nin yediği onca bu haltı görmüyor?
Şehideme kelle , o imralıdaki serefsize SAYIN dedi.
Askerime' ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR' diyerek hakaret etti.
Benim köylüme 'ANANIDA AL GİT LAN' dedi.
Büyük Orta Doğu Projesini destekledi ve hala destekliyorlar.
Amerikan uşaklığını yapıyorlar.
Yabancılara toprak satıyor...Sanki babasının malı..
Devletten trilyonlar kacırıyorlar.Yaptıkları yolsuzluklar ortada..Misal Şaban Dişli..
Oğlunun altına gemi(pardon gemicik) çekti...Hangi parayla?
Utanmasa kıcınınızın altındaki donu haberiniz olmadan çekecek.!!!!
Siz hala uyuyorsunuz.Helal olsun size ve sizin gibilere.
Eğer bu millet bunları gördüğü halde hala gidip AKP'ye oy veriyorsa gelecekte her türlü milletimizin başına gelecek musibetleri ve felaketleri cekmeye mahkumdur.

düşüncelerin coguna katılıyorum,ben akp siyasetini desteklemıyorum saten.bende ülkücüyüm ama devlet bahceli yüzünden mhp hicbiryere gelımıyor onu anlatmaya calıştım o mesajımda.tayip erdoganın nekadar kötü siyasetci oldunu herkes bılıyo saten,yaptıgı değişikliklerın ülkemıze nekadar zarar verdiğini herkes biliyo.ama benım icin tayip erdogan kımse,bahcelide oo bahcelinin mhpye zararı var

Apo iyi ki asılmamış.40 yıl önce Deniz Gezmiş denen şerefsizi astılarda noldu şimdi başımızda kahraman gösteriliyor.Apo asılsa yine aynısı olacak kahraman olarak yıllarca savunulacak.

ikincisi senin ek diye verdiğin belgeyi benim paintte hazırlamam 10 dk mı alır.Peki bu belgenin mühürü nerde.Hadi hepsini geçtim resmi bir belgenin devlet arşivinde olması gerekirken sende ne işi var.

Hadi onu da geçtim orda 3 kişinin imzası var neden sadece devlet bahçeliye yükleniliyo.Ve o kararı meclis aldı.Milletvekilleri evet dediyse Bahçelinin yapacağı birşeyi yok.

birşey soracağım hepinize

TBMMde özelleştirme istenince yapılabiliyor
türkiyeyi satacağız deyince satılabiliyor
milletvekili maaşına zam denilince yapılabiliyor
türban denince 411 el kalkıyorda

apouyu asalım diye niye oylama yapılmıyor

hadi yapılsın

hadi, bugün yapılsın

bahçeli yapamadı
ecevit yapamadı
mesut yapamadı

hadi şimdi yapılsın

yapılamıyorsa susulsun

susmakta bir erdemdir

sadece apo değil herhangi birini asıcam desen avrupa seni topa tutar.Ki zaten avrupa bize dalaşacak yer arıyor.Birde avrupa kamuoyuyla düşman olursak tam olur.

Türbana sen karşısın ama ben karşı değilim.Sadece kendi cephenden bakıyosun.

sadece apo değil herhangi birini asıcam desen avrupa seni topa tutar.Ki zaten avrupa bize dalaşacak yer arıyor.Birde avrupa kamuoyuyla düşman olursak tam olur.

Türbana sen karşısın ama ben karşı değilim.Sadece kendi cephenden bakıyosun.

benim yazımın anlamayanlar için özetini vereyim

benim türbana bakışım

senin bakışın değil

apoyu ascak yusufların mecliste olmamasıdır

kısaca tekrarlayayım..............................yusuf yok

Ne kadar basit söylüyosun sana göre tek bahceli ipten aldı koalisyon hükümetinde bulunanların hepsi aponun asılmamasında rol üstlenmiştir sadece bahceli ipten aldı demek hiçte hakkaniyetli değil bişey yapıyosn madem düzgün yap

helal olsun bu mileete bea

orda 3 imza var gördüğün gibi ama o adamın asılmasına 3 değil 550 kişi karar veriyor.Peki diğer 549 kişnin neden suçu yok.Ve sen Bahçelinin ne oyu kullandığını nerden biliyosun

Bu konuyu açan arkadaşım sana sadece gülüyorum :)
Bu işler ordan burdan şunu kopyalamakla olmuyor malesef.MHP hakkında kötü yazanların metinlerini alıp gelip buraya yapıştırıyorsun.Ama malesef olaylara objectif bakış açısıyla bakamıyorsun.Sen hangi bakış açısıyla bakıyorsun biliyormusun ? -AT GÖZLÜĞÜyle ..:D

O dönemlerde MHP lideri Dr.Devlet Bahçeli seçim öncesinde 'Bu millet bize yeterli çoğunluğu versin bizde APO'yu asalım' vaadinde bulunmuştur.Ama ne yazik ki bu millet MHP'ye APO'yu asmak için yeterli çoğunluğu verememiştir.
Kısaca O Günleri dönüp o günleri hatırlayacak olursak...
MHP meclisin 1/5 ini koalisyonun ise 1/3 ünü oluşturuyordu.Gerek mecliste gerekse koalisyonda APO'nun asılmasını sadece ve sadece MHP istiyordu.Halk MHP'ye APO'yu asmak için yeterli sayıda koltuk vermediği için MHP'de APO'yu asamadı...Ama buna rağmen direndi.Aç tarih sayfalarına bak!!! İdamın kaldırılmasına kimler kabul oyu vermiş kimler ise red oyu vermiş....Dikkatli bak...İdamın kaldırılmasına red oyu verenlerin arasında sadece Mhp'li milletvekillerini göreceksin...
Ama bunlara rağmen biz APO'yu asamadık...Asamadık çünkü o günkü şartlarda meclisteki koltuk sayımız APO'yu astırmak için malesef yetmiyordu.Ama bunu bazı siz gibi kafası saman dolu insanlar bir türlü anlamıyor yada anlamak dahi istemiyor...
O gün APO'nun asılmasını sadece MHP istiyordu.Diğer tüm partiler buna karşı çıkıyordu.

Ve ogün İDAMIN KALDIRILMASINA KABUL OYU VERENLER BUGÜN KALKMIŞLAR MHP'Yİ APO'YU ASMAMAKLA ELEŞTİRİYORLAR....HALBU Kİ KENDİ ETTİKLERİNİ GÖRMÜYORLAR...SANKİ OGÜN MECLİSTE ,İDAMIN KALDIRILMASINA KABUL OYU VEREN BİZDİK...:D

Yukarıdaki yazdıklarımdan da geçtik.Bizi APO'yu asmamakla suçlayan AKP neden APO'yu asmıyor?Onun yeterli koltuk sayısı var.İstediğini yapabilir....
Böyle bir saçmalık olabilir mi? Hem bizi APO'yu asmamakla suçluyor hemde kendi yeterli çogunlugu oldugu halde Apo'yu asmıyor... :D
Yoksa SYN.DR DEVLET BAHÇELİNİN dediği gibi'Ogluna gemi(pardon gemicik :D) alacak kadar para buluyor asacak ip mi bulamıyor )....

Nedense bugün her kendini bilmez(genellikle AKP'li arkadaslarımız) APO'yu niye asmadınız diye MHP'yi suçlarlar...
Peki siz neden asmıyorsunuz?
Madem bize kızıyorsunuz...
Sizin yeterli coğunluğunuz yok mu?
Asamıyormusunuz?
Yoksa Bush amcanızdan mı korkuyorsunuz ?
O zaman bize artislik yapıp siz neden asmadınız demeyeceksiniz...
Aklınızı başınıza alacaksınız , Kendi veripte tutmadıgınız sözlere bakacaksınız..
Ben sayayım mı onlardan bir kaç tanesini ?...
Bu millete imamhatiplerin önüne acacagız diyerek oy topladınız.AÇMADINIZ....
Baş örtüsü sorununu çözeceğiz dediniz.ÇÖZMEK İSTEMEDİNİZ....
YALAN MI?

Daha nicelerini sayarım...Ben yazmaktan bıkarım, siz ise kendi yediğiniz haltları okumaktan bıkarsınız.En iyisi boşverin.... :D

iyi hoş da MHP niye sine-i millete dönmedi o zaman eğer sinei millete dönseydi yapılan ilk seçimde 400 milletvekili ile gelirdi niye yapamadı

verdiği karar metnini görüpte ciddiye alacak biri varmı acaba
arkadaşlar bu kimi kandırıyor
Türkiye Cuhhuriyeti nin karar metnine bi bakın
imza atıloyor ünvanları yok
ek-4 bilmem ne karar metni yazısı böyle olmaz güldürmeyen insanı
AYRICA SUÇ DOSYASI DOKUNULMAZLIK ZIRHI YÜZÜNDEN BEKLEYEN MİLLETVEKİLLERİNE SADECE MHP SAHİP DEĞİLDİR.
O KOALİSYONDA HER DAYATMAYA KARŞIN TERÖR EN BÜYÜK DÜŞÜŞÜ HATTA BİTKE NOKTASINA GELDİ. BUNU BİR ARAŞTIR. DEVLET BAHÇELİ OLMASAYDI OZAMAN APO DENE ....ÇOCUĞUNUDA YAKALAYAMAYACAKTIK. Bİ KRİZ GELDİ HÜKÜMET GİTTİ... BİZİ BİZ YÖNETMİYORUZ BURADA BİRBİRİMİZE DÜŞÜYORUZ. GİDEN 17 ŞEHİT OLUYOR.. OCAKLAR SÖNÜYOR...SAYGILARIMLA

bu işte emeği geçen herkesin ALLAH binbir türlü belasını versin ahirette şehitlerimiz bunların hesabını soracaklar hiç merak etmeyin...

bu işte emeği geçen herkesin ALLAH binbir türlü belasını versin ahirette şehitlerimiz bunların hesabını soracaklar hiç merak etmeyin...

evet sorcaklar her hakkın bedelini Oğlunu askere göndermeyip askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyenlerden falan da sorcaklar herkes hakkını alcak ahirette Ozaman İMKANIM olsun Allahıma dua ediyorum o an akp lileri görmek istiyorum dindar tayyibi kemal aabii yi fettulah güleni...

mhp karşı çıktıysa bu işe,,neden acaba meclis genel kuruluna getirilmedi getirtmedi knuyu sadece liderler zirvesinde imzaya açıldı..liste halinde oylar açık yapılsaydı tek tek görürüdük genel kurulda..sen hem imzala hemde biz parti olarak idamdan yanayız de.. yemezler..bu imza onların boynunda hep asılı kalcak.

ip atana kadar,ip atlasa bundan iyidi.

Konuna Kaynak EkledİĞİnde Tekrar AÇilacaktir Modlara Bİldİrİrsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri