Devlet eliyle Said Nursi propagandası

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
saidinursi.jpg

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Nurs köyünde yaptırılan "Bediüzzaman Külliyesi" hizmete açıldı.
Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı Nurs köyünde yaptırılan “Bediüzzaman Külliyesi” hizmete açıldı. Said Nursi’nin doğduğu köy olan Nurs’ta yapılan külliyenin açılışına Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Hizan Kaymakamı Mustafa Adil Tekeli, Said Nursi’nin talebelerinden Abdullah Yeğin, Ahmet Aytimur ve Mehmed Fırıncı ile Türkiye’nin birçok ilinden gelen vatandaşlar katıldı. Açılış programı Kuran’ı Kerim okunmasıyla başladı ve ardından dualar edildi. Külliyenin açılış kurdelesini kesen Vali Yılmaz, Bitlis’te vali olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Külliyenin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Yılmaz, “Bitlis’te vali olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah burada olanlar, bizim için de dua ederler. Külliyenin yapımında bizim fazla bir katkımız olmadı, ama destek olanlara teşekkür ediyorum. Buraya sahip çıkacağız. Bu ışık, dünya var oldukça var olacak ve yanmaya devam edecek” dedi. Vali Yılmaz, Nurs yolunun yapımını da tamamlayacaklarını ve ziyaretçilerin bu köye daha rahat şekilde gelmelerini sağlayacaklarını dile getirdi. Açılışın ardından davetlilere Said Nursi’nin yazdığı küçük el kitapları dağıtıldı.

KaynaK

Ünlü kürt isyancı Said-i Nursi..İşte kürtlerle bu adam yüzünden açılım yapıyorlar.Amaçları kürtlerin sorunlarını çözmek değil,kürtleri tarikatlaştırmak!..

Kimler açılmasına vesile olduysa Allah razı olsun hepsinden

Ünlü kürt isyancı Said-i Nursi..İşte kürtlerle bu adam yüzünden açılım yapıyorlar.Amaçları kürtlerin sorunlarını çözmek değil,kürtleri tarikatlaştırmak!..

Farketmeyecek ki , maksat ülkeyi 1920'li yıllara götürmek. Yakında bi isyan çıkar yine , bi şehirde yine kavga çıkar.

Farketmeyecek ki , maksat ülkeyi 1920'li yıllara götürmek. Yakında bi isyan çıkar yine , bi şehirde yine kavga çıkar.

O adam bu adam değil...Neyse..Ben Said Nusiyi severim...Bilen bilen bu adamı fazla anlatmaya gerek yok...Zalimler için yaşaın cehennem

o dediğiniz şeyh sait.Hiç bişi bilmiyosanız google u kullanın da komik duruma düşmeyin.Ama yazıda kuran okutuldu yazısını görünce hemen sövmeye başladınız tanımadığınız adamı.Sövmeye programlanmış zihniyet..

O adam bu adam değil...Neyse..Ben Said Nusiyi severim...Bilen bilen bu adamı fazla anlatmaya gerek yok...Zalimler için yaşaın cehennem

o dediğiniz şeyh sait.Hiç bişi bilmiyosanız google u kullanın da komik duruma düşmeyin.Ama yazıda kuran okutuldu yazısını görünce hemen sövmeye başladınız tanımadığınız adamı.Sövmeye programlanmış zihniyet..

Baştaki " Farketmeyecek " lafını iyi anla derim. Kimin kim olduğunu biliyorum. Ben sadece yapılacak olanlardan bahsediyorum. Önyargıya mahkum olmuş zihniyet...

Peki Devletin Valisi Kılıçdaroğlu'nun Ayağına Gitmeyince Orda Burda Ateş Püskürüyor Kılıçdaroğlu...

Devlein Valisi Onun Ayağına Gitmek Zorunda Mı Peki ?

Git biraz büyü de ondan sonra siyaset bölümünde akıl hocalığı yap..Ergenlik sende hiçte iyi etkiler bırakmamış..cahilkörü konuşmalar yapıyorsun..Şeyh sait ve said-i nursi gelmiş geçmiş en büyük isyancılardır.İkisi de kürt,ikisi de cumhuriyete karşı çıkan,dini hükümlere göre yönetim yani şeriat isteyen isyancılardır..Zaten şeriat istememiş olsalardı bugün sizin ilham kaynağınız olmazlardı..

Git biraz büyü de ondan sonra siyaset bölümünde akıl hocalığı yap..Ergenlik sende hiçte iyi etkiler bırakmamış..cahilkörü konuşmalar yapıyorsun..Şeyh sait ve said-i nursi gelmiş geçmiş en büyük isyancılardır.İkisi de kürt,dini hükümlere göre yönetim isteyen isyancılardır..

1.si sen yokken ben bu forumdaydım.
2.si git önce terbiye ol sonra gel burada konuş
3.sü "kürt" "dini yönetim isteyen" Bu 2 si sana göre cinayetle eşdeğer bir suç olduğu için,senin gibi faşişt kafatasçı bir zihniyetle tartışmamı bekleme

"İnsan" gibi konuşmayı öğrenene kadar cevap bekleme benden

1.si sen yokken ben bu forumdaydım.
2.si git önce terbiye ol sonra gel burada konuş
3.sü "kürt" "dini yönetim isteyen" Bu 2 si sana göre cinayetle eşdeğer bir suç olduğu için,senin gibi faşişt kafatasçı bir zihniyetle tartışmamı bekleme

"İnsan" gibi konuşmayı öğrenene kadar cevap bekleme benden

İnflames'i Kaale Almayın.. Çünkü Doğruya Doğru Diyemeyecek Kadar Fikrini Benimsemiş...

Bir İnsanın Siyasi Görüşü Benden Farklı Olabilir Saygı Duyarım Ama Her Açılan Hükümet Yanlı Konuda;Altına Tartışma Yaratacak Derecede Üslupsuz Yorumlar Yaparak O Fikre Sahip Olan İnsanlara Geri Kafalı Diyecek Kadar Ahlakını Kaybetmişse Tedavisi Maalesef Yok...

görüyoruz seriatla yönetilen ülkelerin halini hepsı amerkan köpeği
hepsi kukla insan hakkı 0, halkı nereye kacsam dıye yırtınıyor.petrol bitsin hepsi açlığa mahkum olucak.eğitimsiz,kendi teknolojisi olmayan,aklcı düşünemeyen insan topluluğu halindeler.şeriatı savunarak amerıkanın koynundaki fetoşun önderliğinde gönüllü kölelıkmı ıstıyosunuz.

kafatascılıktan bahsetmıssın egerki ülkemde yasayan adam asırı kürt milliyetçilği yapıp bölünmeyi isterse askerımı öldürürse elbetteki bundan rahatsızlık duyarım bunun savunulacak biryeri varmı.şimdi ortada cinayette var ihanette o yüzden bize faşist kafatasçı dıyecegıne otur söylediklerını bi düşün.

İnflames'i Kaale Almayın.. Çünkü Doğruya Doğru Diyemeyecek Kadar Fikrini Benimsemiş...

Bir İnsanın Siyasi Görüşü Benden Farklı Olabilir Saygı Duyarım Ama Her Açılan Hükümet Yanlı Konuda;Altına Tartışma Yaratacak Derecede Üslupsuz Yorumlar Yaparak O Fikre Sahip Olan İnsanlara Geri Kafalı Diyecek Kadar Ahlakını Kaybetmişse Tedavisi Maalesef Yok...

aynen öyle kardeşim.İdeoloji işte göstersende önünü göremeyecek durumda..Mahalle kavgası yaratarak teşekkür alacak aklınca,bir gün görürüz inş. büyüdüğünü.

Şikayet bölümünü çok nadir kullanırım,maalesef arkadaş beni oraya yönlendirecek kadar sınırı aştı..

Bilmezlerki dostum bunların hepsi cahillll şeyh sait ile saidi nursi aynı kişi sayıyorlar....

ne denir.....

Bişi bildikleri yok dilleri papuç gibi.....

Şu pensilvanyalı vatandaşın hocası herhal anlatmaya çalıştığın.Hayırlı olsun.Sayın Vali gerekeni yapmış,yarında gider parti binalarındaki pankartları indirir,
eee yaptın mı bir şey
dört dörtlük yapacaksın ki,
ki.......

Şu pensilvanyalı vatandaşın hocası herhal anlatmaya çalıştığın.Hayırlı olsun.Sayın Vali gerekeni yapmış,yarında gider parti binalarındaki pankartları indirir,
eee yaptın mı bir şey
dört dörtlük yapacaksın ki,
ki.......

hayır nur cemaatiyle gülen cemaati farklıdır.Aynı şey değil ikiside.Arada fikir ayrılığı vardır..Başka bir konuda bir kere daha yazmıştım bunu sana, 2 sini aynı kefeye koyamayız.Önce isyancı sonra da gülenci ettiniz Bediüzzamanı,bilen de konuşuyor bilmeyen de..

yAF google hazretlerine danışmaya gerek yokki herkes öğrendi artık

Şeyh Sait kimdir ?

Said i Nursi kimdir?

Şeyh sait dediğin kürt milliyetçiliği ile dini tırtıklayıp isyan çıkaran zihniyet diğeri ise sadece dini tırtıklayıp gittiği dergahlarda 6 aydan fazla kalamayıp her nasılsa her türlü ilmi ! çok kısa sürede idrak eden nur cemaatinin kurucusu nursi.

Hani şu içindeki kini islam ahlakına sığmayan bir zihniyet ile kötüler için yansın cehennem diyerek kusan zihniyet yüksek ahlakından kaynaklı.

Bunların şimdi ki versiyonlarında bir yazıcılar vardır bir de okuyucuları.

Yazıcıları lahikaları ve lemaları yazar durur okuyucularıda okuyup evine topladıklarına okuyup anlatır sonra hep beraber makrube ye kaşık sallarlar . (makrube yaşı küçük ve cemaat tecrübesi az olanlar için tepsi içerisinde üzeri etle kaplanmış pirinç pilavı ile tepsinin dış tarafı yogurt ve salata kaplanmış cemaat yemegidir.)

Lem a ları okuYUN orda yazar samimi hristiyanlarla ateistlere karşı bir olup mücadele etmek lazımdır Gülen in bugün yaptıgı da devam olarak vatikan ve papazlarla samiyetleri bu yüzdendir. Ayrı cemaatlerdir diyeceksiniz ama oturun lemalar ile bugunkü yaşanan gülen cemaatinin faaliyetlerini okuyun birebir örtüşür.

Yani dinlerin kardeşliği kültür ittifakı masalları bu yüzdendir.

Amaç belli yani Atatürk ün kurduğu laik demokratik düzeni ortak başkaldırış ve devamcı tayfası...

bUNUN haricinde

YAPILAN TAHLİLLER YANLIŞTIR HATALIDIR , DEĞERLENDİRMELER KEZA İSABETSİZDİR..

kardeş kimden bahsettiğini biliomusun. bu adamın hayatını okudun mu. ne konuşuyosun biraz oku araştır sonra yorum yaz.

bahsettiğin adam isyancı değil bütünleştiricidir. asla ayırım yapmamıştır. yalnızca kürt olması zoruna gidiyo yoksa sende sölediklerine inanmıyosun...

Saidi Nursi ALLAH cc dostudur vede Veli bir kuludur.
ALLAH`in dostlarina dusmanlik etmek,
ALLAH cc savas acmakla es degerdedir.
ALLAH`a savas acanlar hem bedbaht olurlar,hemde husrana ugrarlar.
ALLAH cc dostunu dost,dusmanini dusman bilmek en mantikli yoldur.
ALLAH cc gozu ve gonlu gorenlerden eylesin.
Kor bir kalbin vede gozun lesten bir farki yoktur.

Geri