UmitcanKHO
New member
- Reaction score
- 0

Adı Fenerbahçe ile anılan Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego, sarı lacivertli formayla poz verdi!..
İşte Fanatik Gazetesi'nde yer alan Diego haberi!..
Taraftarlar Diego´nun Kadıköy´e ayak basacağı günü hayal ediyor, yönetim onu almak için çalışmalara devam ediyor... Fanatik´ten Fenerbahçeliler´e dev hizmet! Huzurlarınızda Brezilyalı yıldız Diego, hem de Sarı-Lacivertli formayla.
Son talibi Juventus
Ortega, Alex, Anelka, Appiah, Roberto Carlos gibi bir çok dünya yıldızına Sarı-Lacivertli formayı giydiren Başkan Aziz Yıldırım’ın yeni hedefi olan Diego, Fenerbahçe formasıyla dün ilk kez buluştu. Werder Bremen’in bonservisi için 17 milyon Euro talep ettiği, en son da İtalyan devi Juventus’un gündemine giren Brezilyalı yıldız, takımıyla birlikte kamp için Antalya’ya geldi.
‘Konuşmaya gelmedim’
Antalya’da Diego’yu Fanatik ekibi karşıladı. Arkadaşımız Mehmet Ali Sabuncu’nun kendisine uzattığı Sarı-Lacivertli formayla fotoğraf çektirme talebimizi kabul eden Diego, Serkan Hacıoğlu’nun objektifine bu pozu verirken, transferle ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı ve “Şu anda Bremen’in oyuncusuyum. Buraya transfer konuşmak için değil çalışmak için geldim” dedi.

MARATON