adres63
New member
- Reaction score
- 0
Şimdi forumda demin gördüğüm yazılar hakkında bir kaç alıntı yapayım...
Böle konular ve böyle atışmalar çok fazla ki ben sırf bu muhabbetlerden dolayı eskisi gibi girmiyorum bölüme. Benim önerim bu bölüme darkın veya diğer yönetici arkadaşların bir mod atamaları şimdi bu alanda kendini ispatlamış bir üye yok diyebilirsiniz! Ama sizlerin güvendiği bu bölümle hiçbir alakası olmasada güvendiğiniz bir arkadaşınızı veya üyenizi buraya mod yapın en azından böyle kişiliksiz msjları okumak zorunda kalmayalım.Şimdi bazı arkadaşlarda seni mi yapalım die alaycı ifadelerle yazılar yazarlar kesinlikle böyle bir isteğim yok teklifde edilse teşekkur ederim.Ama istemiyorum.
Umarım kısa sürede bölüme bir yetkili atanır...
e yani bilmesek peşin verdikmi sonra koşcaz peşinden
Arkadaş biz dolandırıcı değiliz,
eğer dolandırmak gibi bir niyetim olsa zaten açıklamam
Konuşmalarına dikkat et biraz.
Ama senin dolandırıcı olduğunu ben aylarca forumda insanlara bağıra bağıra açıkladım.
Kendini dürüst olarak lanse etme ne olur.
Sen şerefsiz ve dolandırıcı "mudanyall" isimli üyesin
Aşağı adresteki yazının başındaki mail adresi seni açıkca ele veriyor
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2581790&postcount=1
yaw bırak bu işleri seni dolandırdım ya işte ne güzel sendemi dolandırıyon milleti yoksa![]()
Sen işte böyle kaliteli ve süzme bir O.... Ç............
Başka diyecek bir söz bulamıyorum senin için...
Yorumu forum alemine bırakıyorum.
Sizce böyle kişileri ne yapmak gerekiyor.
dms enaisi süzme o ... ne keksin len sen zuhaha süzmeee yaaaa mal
Böle konular ve böyle atışmalar çok fazla ki ben sırf bu muhabbetlerden dolayı eskisi gibi girmiyorum bölüme. Benim önerim bu bölüme darkın veya diğer yönetici arkadaşların bir mod atamaları şimdi bu alanda kendini ispatlamış bir üye yok diyebilirsiniz! Ama sizlerin güvendiği bu bölümle hiçbir alakası olmasada güvendiğiniz bir arkadaşınızı veya üyenizi buraya mod yapın en azından böyle kişiliksiz msjları okumak zorunda kalmayalım.Şimdi bazı arkadaşlarda seni mi yapalım die alaycı ifadelerle yazılar yazarlar kesinlikle böyle bir isteğim yok teklifde edilse teşekkur ederim.Ama istemiyorum.
Umarım kısa sürede bölüme bir yetkili atanır...