dijital(sayısal) imza ie ilgili ödev

phalanx88

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar.benim acil bir ödevim var zamanım olsa kendim ugrasacaktım ama mecbur kaldım.ingilizcesi özellikle iyi olan arkadaşlar ilgilenırse sevınırım.ödev şu:
Explain how a digitally signed bank statement can be issued by a bank. In particular, state what problems need to be solved and how they are solved.

bana gereken,sizlerden ricam,, bu ödevle alakalı linkler varsa bildiğiniz yada makaleler bana bildirmenizdir.direk geçirecegım ıcın odeve yorum yapmama falan gerek olmayacak sadece br link işimi görecektir. şimdiden teşekkür ederim

en azından ödevin türkiş açılımını ayzsaydın elimde döküman var:D

abi işte bankalardaki dijital imza olayı nasıl çalışır.uygulaması vs nasıldır.özelıkle de bu sırada ortaya cıkan sorunlar nelerdır ve nasıl cozumlenırler tarzı.ılgılenırsen sevınırım 0 almak istemıyoruuumm.:)

bu bıraz eletronık ısıne kacmakta kardes bızde okuLunu okuoz ama boyle bıse gormedım daha:)
dersın adı neydı acaba?

phalanx kardeşim..dedign konuyla ilgili bilgi yok üzgünüm...bikaçyere baktım ama malesef..buarada avatarımdaki resme bakarakmı abi dedin allah aşkına:S abiye benzer biyanımmı var..umarım bulursun bilgi

Geri