Dikkat! Yüksek ayrılık hattı

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0

prettywoman1.gif

bu ara vahşi ve ipini koparmış bir telaş savruluyor midemden gırtlağıma doğru şu hasar görmüş caddelerinde gidişindeki talanın ayak izlerinin kol gezdiği gölgelerde dört nala kusmak istiyorum

şehirler biriktiriyorum sen gideli beri
çıkmaz sokaklardaki kaldırımlarda
adımlar hep sen baskılı
gözlerin gibi ışıl ışıl gökteki ay
Ankara’yı giyinirdi gece
vitrin süsleri gibi parlarken gökte yıldızlar

henüz yazılmamış şiirler gibi severdim seni
öylesine el değmemiş
saf
adı konmamış
şafağa asardım sözlerini
biraz halk ekmek üç beş zeytin
bir bardak İstanbul
ara sıra düş tadında simitler
dudaklarımın arasında çok çalınmış bir türkü
sonra düşerdi içime densiz mesafeler

bildik bir aşktı benimki
seninki bildik bir vurdumduymazlık
çekip gitmek kadar kolaydın bana
hani gölgen uzardı ya şehrimde git gide
ayazından dudaklarım çatlar
taze kavrulmuş bir kaç hatıra ile ısınır
mülteci yalnızlığımda kuru sıkı düşlere sarılırdım

öyle bir ölüm şekli var mı bilmiyorum
ama seni unuta unuta ölmek isterdim
alıntı..
i1089081864318629wblm1iph8.gif

DipCiK`inDen:büyüleyici bir özelliqin vardı cözemedim qitti. Her bakışımda biraz daha..biraz daha canım ceker. Dalmak ister qözlerim. Saatlerce izleyebilirdim oysaki.bakardım..bakardım..süzerdim seni. Fark ederdin belki.. Etmeliydin! Etmen icin di bütün cabam! Fark etmen icin di..Ama artık sadece qecmisin tozlu raflarında kalan bir cümle olducıktı… -di Li qecmis zamandı hep kullandıqım.. bazen de –miş .. bilmezdim bazı huylarını..Duyulan qecmis zamana rivayet ederdimmecburen.. Şimdiki zamanı kullanamadım qitti sana..Nasıldır bilmem. İnan ki bilmem! Türkcemi sayende kullanıyorkenyine sayende unutuyorum hazinelerimi! –yor ekini …
Yine sayende siliyorum qecmişimi..Geçmişimdeki sen’i ben’i biz’i ..

Günlük tutarken kücük kücük notlar da sıkıştırmışım aralara.. DipNot!DipNot! diye diye doldurmuşum tüm sayfaları.. Sadece onları okuduqunda bile bir anlama varabiliyormuşsun..Sadece onları okuduqunda bile ben’deki sen’i çözebiliyormuşsun.. Anlıyacaqın; verdiqim sayfaların sadece sonlarına bak sevqili .. benim icin bulabileceqin her şeyin yeri…

Anlıyacaqın; verdiqim sayfaların sadece sonlarına bak sevqili .. benim icin bulabileceqin her şeyin yeri…

teşekkürler =)

Güzel bitirmişsin yüreğine sağlık..

Anlıyacaqın; verdiqim sayfaların sadece sonlarına bak sevqili .. benim icin bulabileceqin her şeyin yeri…

çok güsel olmuş.ellerine yüreğine sağlık...

Süpersin yine Yakısır kusime =)

Geri