Din , USB'ye aLet oLdu...

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Bu defada Hıristiyanlık teknolojik bir malzeme olarak karşımıza çıktı. NAND flash çiplerini parlak kristal görünümlü camdan kaplayıp, buna birde haç tasarımı veren firma, USB belleklere daha önce denenmemiş bir format kazandırdı. Aşağıda resmi görülen USB bellek, aynı zamanda kolye olma özelliğini de taşıyor. 35 x 15 x 5 mm ölçülerinde ve yalnızca 30 gram ağırlığındaki ürün, 2GB kapasiteye ve turuncu, sarı ya da siyah renkli haç tasarımlarına sahip olarak geliyor. USB 2.0 uyumlu olan haç-usb-kolye (!) yurt dışında 29$ fiyat etiketi ile Hıristiyanlar ile buluşacak.

hac.jpg

büyütülcek bişy yok inandıkları şeyi sembolize etmişler...kendileride kullanırlar

buna dini istismar denir
arkadaşlar siz ne kadar da globalmiş siniz tebrik ederim!!!bravo bi de alkış:angry:angry:angry

Arkadaşlar, inanç dediğimiz şey hayatımızın içine o kadar girmiş ki, onsuz bir adım bile atılamıyor. Hristiyan haçıyla mutlu, müslüman hilalini görmeyi seviyor. Hem o kadar seviyor ki bayrağına kadar koymuş. Yani, dini ibareleri, satılabilir nesnelerin üzerine koymayı çok da yadırgamamak lazım. Ben de şahsen keşke hilal figürlü bir usb bellek üretilse de, bir dostuma doğum gününde hediye edebilsem diye bu haberden sonra düşünmedim değil. Paylaşım için teşekkürler.

hilallisi çıksın anında alırım takarım kullanırım yeter ki benden birşeyler olsun onlar yapıyor da biz neden yapmayalım bir tek onların dini mi din

ya ne diyosunuz yaa şu anda dünya üzerinde hükmü olan tek din müslümanlıktır ne hristiyanlık ne yahudilik ne bilmem ne bela bi ibizim için önem taşımamaktadır onların yaptığı şey sadece + yı simgelemktir ve bi özelliği yoktur ... istismar edilecek bi konu da yok

Geri