Disket Biçimlenmemiş Şimdi Biçimlendirmek İstermisiniz Sorunu Lütfen Yardım..!

Mamii_17

New member
Reaction score
0
Selam ArkadşaLar

Hafıza Kartımı USB Kart Okuyucu iLe Pc'ye Taktım ve açmak istediğimde şöyle bi uyarı aldım F Sürücüsündeki Disket Biçimlendirilmemiş Şimdi Biçimlendirmek istermisiniz??

Diski Biçimlendirirsem İçindeki Önemli Dosyalarım Silinecek Dosyaları Silmeden Bu Sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden Teşekkürler Herkese İyi ForumLar

bilsem yardım ederdim ama bilmiom malesef :(

ßide CMD'den Chkdsk F:\ yaptım Ama Dosya Sistemi Türü RAW
RAW Sürücüsü İçin CHSDSK Kullanılamıyr diye bi uyarı Alıyorum Lütfen Yardım ArkadaşLar Dosyalar çok acil Lazım:S

Felis Sanada TeşekkürLEr ßu arada :)

directory opus vb hard disk programları kullanarak içeriğini görüntülemeyi dene olmazsa mecburen
biçimlendirme yaptıktan sonra veri kurtarma programlarının biri ile verileri tekrar geri getirebilirsin

kardeş mesela şöyle yaparsın atıyorum f: sürücüsü olarak görüyosa bilgisayarıma girdiğinde adres yazan yere f: yap entere bas genelde işe yarıyo

kartı baska pc de acmayı dene

aynı problemı kart readerime sd kart taktıgımda bendede yapıyor.Ama aynı kartı prınterime takıp ordan sorunsuz gorebılıyorum.bence usb kart okuyucun kartı tam desteklemıyor. Baska bir kart readerle dene bakalım.

bence biçimlendir sonra recovery programı ile dosyaları geri yükle :D

Geri