Dizüstü bilgisayar tavsiyesi

bullssshit

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar
Yeni bir dizüstü bilgisayar alıcamda bana tavsiyede bulunursanız sevinirim
bu bilgisayar oyun için kullanılmayacak ama yüksek çözünürlüklü(HD) filmler izlenilecek.
fiyat en fazla 1500 TL
ve özellikle HDMI çıkışı olması lazım tv ye bağlamak için
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler

markaya değil özelliğe para vereceksen..istediğin özelliklerde ve fiyatta kesinlikle Acer tavsiye ederim ben acer 5920g kullanıyorum. ve hiçbir sorun yaşamadım. Tek dezavantajı pc kasası diğerlerine oranla daha hacimli ve ağır. ev için kullanacaksan ve zaman zaman yanında taşıyacaksan sorun yaşamazsın. fakat iş için alacaksan ve gün içinde sürekli yanında taşıman gerekecekse, başka bir marka alman daha faydalı olur....

tavsiyen için çok teşekkur edeirm hyltlord
ama çok sık seyahat ettihim için vede bilgisayarı herzaman yanımda taşıdığım için biraz daha hafif ve kullanışlı olması benim için daha uygun
aslında söylemeyi unuttum tercih ettiğim markalar sırasıyla
toshiba - asus - hp - sony

1 mlyara en uygun laptop nedir sizce

Exper Öneririm Sana. ßen Aldım Çokta Kullanışlı. 970 TL Kampanyalı Fiyatıydı 950'ye aLdım Normal Fiyatı 1.1150 TL Civarında. İstersen ßi Araştır. Yinede Karar Senin

Exper Öneririm Sana. ßen Aldım Çokta Kullanışlı. 970 TL Kampanyalı Fiyatıydı 950'ye aLdım Normal Fiyatı 1.1150 TL Civarında. İstersen ßi Araştır. Yinede Karar Senin

Saol Peşinmi aldınmı kredi kartıylamı?Bide tam markası ney bu experin?Exper ne olarak gecio

ilgilendiğin için teşekkurler KiLLinq-LoNeLiNeSs
ama exper in hangi modeli olduğunu yazarsan sevinirim
aklıma yatarsa exper alırım

http://www.exper.com.tr/exper_style.aspx buna nedersn bende bunu almayı düşünüorm

ilgilendiğin için sağol ama benim aradığım dizüstü 15.4 vaya 15.6 inç ekran büyüklüğünde veya buna yakın olması lazzım senin yazdığın 10.2 inç
ve işlemci intel atom tavsiye etmem
ve ram 1 GB çok düşük
benim aradığım özelliklere yakın değil
teşekkurler

33wl9n8.jpg

# Marka TOSHIBA
# Ekran 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800)
# İşlemci Intel® Core™2 Duo işlemci T5800 ( 2.00 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHZ FSB),
# Sistem Hafıza 3 GB DDR2 RAM ( 2 GB + 1 GB ) - max. 8,192 MB
# Hard Disk 320 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
# Ekran Kartı ATI MOBILITY RADEON™ HD3470 HyperMemory™ teknolojili, 256 MB yerleşik, 1,023 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Express
# Sürücü DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
# AraYüz 5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® (IEEE 1394), TV çıkışı (s-video), Express Card™ Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)
# Ses Sistemi Harman Kardon® stereo hoparlörler
# İletişim 56K modem, Ethernet LAN 10/100
# İşletim Sistemi Orijinal Windows® Vista™ Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
# Özel Fonksiyonlar Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio
# Kablosuz Haberleşme Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth™ 2.1 EDR
# Ağırlık(kg) 2.7 kg
# Garanti Süresi 2 yıl uluslararası

KDV Dahil 1.465,12 TL

tavsiyen için çok teşekkur edeirm hyltlord
ama çok sık seyahat ettihim için vede bilgisayarı herzaman yanımda taşıdığım için biraz daha hafif ve kullanışlı olması benim için daha uygun
aslında söylemeyi unuttum tercih ettiğim markalar sırasıyla
toshiba - asus - hp - sony

asus alan 4 arkadaşım vardı. ama bırak memnun kalmayı başkasına satamadılar bile,
hp ben kullandım senin için ideal olabilir fakat servisine işin düşerse çok çekersin söyliim.
sony istediğin özellikte ve fiyatta bulabilirmisin bir bak ama bence fazladan para vermiş olursun.

toşhiba ben kullanmadım kullanan arkadaşlarım var bence düşüne bilirsin..

benden bu kadar sana kolay gelsin..

kardeş asus bilgisayarlar güzel ama servisi çok sıkıntılı. bir gitti mi 30 iş günü yani 45 günde gelmiyor.zaten 45 gün sonra yollamak isteseler yenisini vermek zorundalar.benimki istanbuldaki serviste 21 gündür orada ve hala tamir edilmedi. bence sadece fiyat perfrmansın yanında teknik desteği de göz ardı etme derim.

en güzeli hp toshiba dağiliyo hp güzel ssüper mannak laptop al bnce onu servisi de ii ancak türkiyedeki teknkiservislerden çok çekersin davalık bile olursun :)

expere para vereceksen eğer monsteri araştır derim.

kesinlikle asus tavsiyemdir ben tospiba ve acer de kullandim belli bi süre sonra makine acayip isniyor kasmaya başlıyor hatta acer da kitleniyor bile ama asus mükemmel asusun öle çok pahali bi modelide deyil benimkisi 1100 e almıştım toshibanin bence sırf adina para vermeyin teknik serviste asusta çok iyi asus f5sl bide buna bak istersen gerçi benimki 1 yıllık makine ama bir çok işimi fazlasi ile görüyor

Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci P7450
İşlemci hızı 2.10 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB
Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g
Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
4 GB DDR2 667 MHz Bellek
320 GB SATA Harddisk
15.6" WXGA (1366x768) TFT Parlak Renkli Ekran
1 GB Nvidia Geforce G105M Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek)
1.3MP Web Camera
DVD ± RW DUAL
PCI-e Mini Card
Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
3X USB 2.0 port
Li-ION smart battery 6 hücreli

Fiyat 859,00 USD + KDV
KDV Dahil 1.490,02 TL
Havale ile 1.430,42 TL

1500 lira param var diyosan bu makınadan sasma derim neden dersen şimdi herkes laptop deyince hemen toshıba al aga hp al hacı der hergün duydugum seyler ama garanti bakımındanda düşünürsek casper derim yani bunu sırf casper bayiinde calıstıgım için söylemiyorum tercih senındır tabii ama casper garanti bakımından gercekten mükemmel calısıyo ahh toshıba ve ya hp kötüdür demiyorum her ikiside kendini kanıtlamış makinalardır ama garantide tavsiye etmem en ufak bi arıza olsa bile 1 ayı buluyor servisten gelmesi ve bu müşteri için hiç iyi bir şey değildir tabii karar senın bu model cok güzel bi modeldir ınce tasarıma sahip wındows 7 de ücretsiz gecebilirsin :smile:

Geri