Dizi Tavsiyeleriniz

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Aslında önceleri netten yabancı dizi izlemezdim. Sadece e2, cnbc-e gibi kanallarda gelişi güzel hangisi denk gelirse mantığıyla House, 24, CSI gibi dizileri izlerdim. Bu dönemde bir tek TNT'de yayınlanan MI-5 dizisini düzenli olarak takip ederdim. Belki netten pek dizi izlemememin nedeni sınırlı internetimin olmasıydı bilemiyorum. Velhasıl Spartacus: Blood and Sand diye bir dizi başladı malumunuz. İlk bölümden sezon sonuna kadar soluksuz izledim diyebilirim. Hastası oldum, hayranı oldum, delisiyim :) 2. sezon ne zaman başlayacak diye beklerken yine bildiğiniz üzere Andy (Spartacus) hastalandı. Ara sezon olarak Gods of The Arena yayınlandı. Blood and Sand tadında olmasada o da iyiydi. Özellikle final bölümü muhteşemdi, Blood and Sand'da ki gibi. 2. sezonunu iple çekiyorum. Ne zaman başlayacağı hakkında kesin bir bilgiye ulaşamadım. Bir web sitesinde Eylül-Ekim gibi başlayacağı yazıyordu. İnşallah daha erken hemen şimdi başlar :)
Girizgâh fazla uzun oldu sanırım. Buraya kadar kim okur ki bu yazıyı.. Her neyse, aynı azimle klavyenin tuşlarına basmaya devam.​
Şuan da Supernatural isimli diziyi izliyorum. 2. sezondayım. Bu dizi hakkında herkes çok olumlu yorumlar yapmış. Fakat Spartacus'un tadını vermedi maalesef.
Bu arada Spartacus'un yayınlandığı starz kanalı "Camelot" adlı bir diziyi seyircisiyle buluşturdu. Bu dizi Merlin dizisine benzeten çok olmuş. Fakat sıkı dizi izleyicileri Merlin'le kıyaslamayın bu farklı diyorlar. Camelot'un ilk bölümünü izledim ve Spartacus gibi tarihi bir yapıya sahip olduğu için herhalde o da ilgimi çekti. 2. bölümü 1 nisanda yayınlanacak. 2-3 nisan gibi de Türkçe alt yazılı olarak bulabiliriz diye düşünüyorum.​
Gelelim konu başlığımıza... İzlediğiniz veya izlemekte olduğunuz tavsiye edebileceğiniz yabancı dizileri, konularını da özet olarak yazarak, yani bir açıklamayla birlikte, buraya yazarak birbirimize tavsiyelerde bulunalım. Ayrıca yeni dizi izlemek isteyenlerde nasıl bir dizi aradıklarını yazarak diğer arkadaşlarımızdan tavsiyede alabilir.​
Ben şöyle bir iki dizi yazarak konuyu açayım..

1. Spartacus: Blood And Sand
    Mutlaka izlenmesi gereken bir dizi. Kan, şarap ve cinsellik üzerine yapılmış bir dizi olarak gözükse de tarihi bir yapıya sahip olması diziye çok farklı bir hava katıyor. Sanırım biraz erkeklere hitap eden bir dizi. :)
  2. Spartacus: Gods Of The Arena
    G.O.T.A. ise prequel olarak adlandırılan ara sezon. Kahramanımız Spartacüs gladyatör olmadan önce Batiatus hanesinin neler yaşadığınız anlatıyor. Blood and sand'ı izledikten sonra mutlaka izlenmeli.
  3. Supernatural
    2 kardeşin doğaüstü yaratıklarla mücadelesini anlatıyor. Şeytan, kötü ruh v.s. gibi konular işleniyor dizide. Son bölümüne kadar izleyenler her geçen sezon dizinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. Şuanda da izlediğim dizidir kendisi.
  4. Camelot
    Kral Artur'la ilgili olan dizi. Merlin'e benzediği yönünde iddialar var. Merlin'i izlemediğim için bu konuda fikir sahini değilim ama yukarıda da söylediğim gibi hoşuma giden dizi. 2. bölümünü bekliyorum.

Sizlerin dizi tavsiyeleri nelerdir?​

Camelotu İzlemedim Ama Supernatural Özellikle 3. Sezondan Sonra İyi Oluyo Favori Dizim Denilebilir

Bunlar Dışında Fringe Dexter Lie To Me Mentalist Vampire Diaries House Listeyi Uzatabilirim Ama Abartmim =)

vurdulu kirdili,politika din devlet isleri agirlikli film ve dizilerden hoslanmam diyerekten
komedidükkani
genis aile
(denk gelirsem oda)
yabanci denilmis south parki da yine denk gelirsem severek izlerim bu arada eklemek istedim......

Dexter , True Blood , The Walking Dead , Nikita , The Cape , Bedlam , Spartacus, Blue Mountain State İzledigim ve Devam Ettigim Diziler Su Anda..

The Closer polisiye sevenler için
Fringe bilim kurgu
V bilim kurgu
House

Biraz çorba oldu. Karışık.

The Simpsons

South Park

Seinfeld

Doctor Who

Merlin

The X-Files

Hung

ooo tam benim konum :)

2rnzuds.jpg

geçengün okulda sıkılıp sevdiğim dizi ve kanalları deftere çizmiştim yazım pek iyi değildir ama olsun :D

ben yinede sana bi liste yapim :)

şuanda sardığım dizi:
The Vampire Diaries ;) gerçekten güzel bi vampir dizisi konuya falan bakma dal direk kesin beğeniceksin hatta kopamicaksın :D
spartacus u zaten bildiğine göre sonra DEXTER geliyo :) düyanın en sempatik katili olur kendisi kesin izle ;)
bilim kurgu olarak FRİNGE den iyisi yok şuanda zaten lost u yapan adam yapıyo ve fringe e başladıktan sonra lost a ilgi gösteremediği için çok berbat bi final yaşadık lost ta iyi yanından bakarsak bize alternatif bi dizi verdi fringe i kesin izlemelisin ;)
the walking dead i izlemediysen intihar edebilirsin okadar güzel dizidir sadece senaryo yazarı ayrıldığı için 6.bölümde ara verdiler ama bomba gibi geri dönücek ;)
istersen smallville var ama 10.sezonunda şuan ben cnbc-e sağolsun 5.den başlamıştım aama ilk bölümden takip etmek ayrı bir zevk tabi :) 2001 den beri oynuyo eğer 10 sezon izlemeye dayanırım dersen güzel dizidir ;)
bide gossip girl var pek izleyen erkek görmedim ama ben seviyorum. güzel bir gençlik dizisi genel bi konusu yok ama olaylar gossipgirl.net adındaki bi blog sitesi ile herkezin telefonuna gelen haberler üzerinde gelişiyo. şuan cw 'da 4.sezonu oynuyo ;)

buyur CWtv nin programı bu kanalın tüm dizileri iyi dir ;) hiç kötü olanına rastlamadım ;)
i38jna.jpg

bu arada arkadaşlarımın dediğine göre supernatural 3.sezondan sonra güzelleşiyo ilkte sıkılabilirsin ;)

Supernatural için herkes çok iyi dizi diyor. 2. sezon 15. bölümü az sonra izlicem :) Aslında biraz sıktı gibi ama jewel'in ve seninde dediğin gibi 3. sezondan itibaren çok daha iyi oluyomuş merak ediyorum açıkçası izlemeye devam. İzlenecek bi çok dizi var aslında dediğiniz gibi. Zamanla bakıcaz bi kaçına :)

Supernatural 3. sezonda nasıl değişiyor öyle yaa :) 2.nin son bi kaç bölümü olaya iyice heyecan katmıştı. 3 sezon süper. Bundan sonrada tempo düşmez hadi bakalım :)
Spartacüs ne zaman başlıcak 2. sezon yaaaaw :D

Supernatural 3. sezonda nasıl değişiyor öyle yaa :) 2.nin son bi kaç bölümü olaya iyice heyecan katmıştı. 3 sezon süper. Bundan sonrada tempo düşmez hadi bakalım :)
Spartacüs ne zaman başlıcak 2. sezon yaaaaw :D

İmdb de 2012 Yazıyo =) Ay Belirtmemiş

Fringe,kopamayacaksın

House M.D.,tam Cem Yılmazlık dizi aslında,Gregory House y anlamak yetenek ve zeka ister

Son olarak

Spartaküs derim.Bir erkek için yapılmış en iyi dizi her şey var içinde :)

Fringe,kopamayacaksın

House M.D.,tam Cem Yılmazlık dizi aslında,Gregory House y anlamak yetenek ve zeka ister

Son olarak

Spartaküs derim.Bir erkek için yapılmış en iyi dizi her şey var içinde :)

Wallahi dediğin gibi Fringe'e bi başladım, Supernatural izleyemiyorum :) Acaba bi sonraki bölümde ne olacak diye acaip merak ediyorum. Çok mükemmel dizi. Bunca zaman izlemediğime pişmanım :)
Sağol degazor35

spartacus'ün başroL oyuncusu daha iyiLeşmedi o yüzden uzun sürebiLir başLaması

Spartacus Haziranda Baslıycak Yazıyodu Sitesinde

Madagaskar penguenlerini tavsiye ederim ama türkçe dublaj daha zevkli belirtmekte fayda var.Bunun dışında; Merlin, Two and a half men, how i met your mother vazgeçilmezler.

Spartacus bir numara derim,
iki numara two and a half men,
üç numara Scrubs derim ...

Ben anime ve dizilerimi tavsiye edeyim biraz fazla olabilir : )

ANİME

1- Bleach

2- Naruto - ve devamı olan Naruto Shippuuden

3- One Piece

4-Hellsing

5- Hihgschool of the dead ( Ecchi tarzı cinsellik ön planda zombi avlıyorlar : ) )

Şimdilik anime olarak bunlar gelelim dizilere : )

DİZİLER

1- Supernatural

2- Spartacus ve ara sezon Gods of the arena

3- stargate tüm dizileri örn Stargate - stargate atlantis - stargate universe

4- How i met yout mother

5- The Vampire Diaries

6- smallville

7- Nip tuck

Şimdilik dizilerde bunlar : )

Geri