kursat
New member
- Reaction score
- 0
Forumda Arattırdım Ancak Bulamadım.Verildiyse Özür Diliyorum.Konuyu Açan Arkadaşın Eline Sağlık...
[= Vista Kullanıcıları İçin =]
Ekranın Sağ Alt Tarafında İnternet'e Bağlı Olduğunuzu Gösteren Simgeye Tıklıyoruz.
Daha Sonra Şu Adımları Takip Ediyoruz: Ağ Ve Paylaşım Merkezi / Durumu Görüntüle / Özellikler / İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP /IPv4)
Yazılacak Rakamlar: İlk Satır=208.67.222.222
İkinci Satır=208.67.220.220
[= Xp Kullanıcıları İçin =]
Denetim masası / Ağ Bantılarına Tıklanır
Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.
internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikler butonuna giriyoruz.
Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 208.67.222.222 İkinci kutuya: 208.67.220.220 rakamlarını Yazıyoruz.
Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.
Artık Dns sunucunuz değişmiş ve yasaklı siteye gier hale gelmiş oluyorsunuz.
1.si Kendi Anlatımım 2.si ALINTIDIR !!!
Yorum Yapan-Yapmayan,Teşekkür Eden-Etmeyen Herkese Teşekkürler !
[= Vista Kullanıcıları İçin =]
Ekranın Sağ Alt Tarafında İnternet'e Bağlı Olduğunuzu Gösteren Simgeye Tıklıyoruz.

Daha Sonra Şu Adımları Takip Ediyoruz: Ağ Ve Paylaşım Merkezi / Durumu Görüntüle / Özellikler / İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP /IPv4)

Yazılacak Rakamlar: İlk Satır=208.67.222.222
İkinci Satır=208.67.220.220
[= Xp Kullanıcıları İçin =]
Denetim masası / Ağ Bantılarına Tıklanır

Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla özelliklere girililr.

internet iletişim kuralları (TCP/IP) kısmı işaretlenip özellikler butonuna giriyoruz.

Dns sunucularına sırasıyla ilk kutuya: 208.67.222.222 İkinci kutuya: 208.67.220.220 rakamlarını Yazıyoruz.

Yerel ağ bağlantıları bölümüne tekrar geliyoruz ve yine sağa tıklayarak açılan bölümde "Onar" diyoruz.

Artık Dns sunucunuz değişmiş ve yasaklı siteye gier hale gelmiş oluyorsunuz.
1.si Kendi Anlatımım 2.si ALINTIDIR !!!
Yorum Yapan-Yapmayan,Teşekkür Eden-Etmeyen Herkese Teşekkürler !