Domuz yemedim demeyin!

valla bunları öğrendiğimiz iyi oldu, teşekkürler...

allah inşallah nasıp etmez domuz yemeyı ama yedırenlerıde inşallah cezasını verır

Fırsat bu fırsat Domuz eti üretimine gecmeliyim :D beni tanıyanlar nasıl güvenilir oldugumu bilir :D sizlere tertemiz domuz eti satacagım sevgili HH ciler :D :D :D telaslanmayın siz

-başımızda devlet var bize domuz eti yedirmezz devletimizi yöneten imanlı insanlardan oluşan hükümet var onlar bize domuz eti yedirmez...elbette devlet denetliyordurr ...yoksa kendimimi kandırıyorummm

Kardeş için rahat olsun. Bu hükümete güveniyorum (!) Dürüst olmayabilirler,hataları vardır. ama asla yamyam değiller. Bize kendi cinslerini yedirecek kadar karaktersiz değiller..:durdurun

istanbulda yaşayanlar domusda yemiştir kedide at ta eşşekte yemiştir hiç merak etmeyin

ben burayı cok iyi biliyorum artık burda domuz uretilmiyo yalnışınız olmasın artı o akıyo dedigin baraj yukarıda kalıyor domuz uretilmeyen ciftlik de aşşagıda :) biraz garip geldi bana haber

waLLa hç şaşırmadm.. zaten yesemde qünaha qirceimi zannetmiyorm.. inanç bakımından et yemeye dewam ederm.. çünkü qünaha bunLarı yedirenLer qiriyo.. sağLık bakımından da fazLa yaşamaya merakLı deiLim.. xD fazLa da et yemiyorm açıkçası.. =)

Yalan haber diyorsa yazının altında bir bir isim ve makam var.Sıradan insan çıkacak bir takım iddialarda bulunacak güçlü firmalara karşı ve bu firmalar gerçekten yalan olsa açacakları yüklü tazminatlarla,iddia edeni göçertirler.valla ben böyle bir iftira atmaya cesaret edemem.
Ömer KIZILIRMAK
TÜBITAK-SAGE Planlamalar ve Kalibrasyon Birim Amiri

[VIDEO]4j5iRFzuYUI[/VIDEO]

mideniz kalmasin bu hayvanin etine kola dokuyor eleman kurtlar cikiyor icinde igrenccc

ulan şu zıkkımı bizim ülkeyede soktular ya helal olsun bende diyorumki neden hiç namaz kılasımız gelmiyor ibadet isteği zerre kadar yok malum hertürlü haram mevcutken birde bu domuz zıkkımını yediriyolar artık ibadet etsen neye yarar ne yicez biz bu memlekette ya domatez seç hormonlu şunu bunu seç hormonlu pis derken birde et ve et ürünleri çıktı başımıza açmı kalacaz nerde bu devlet nerde bu millet kardeşim eğer bu doğruysa ben o tarım ve köy işleri bakanlığının.... zaten herboku onaylıyorlar! ne dicemi şaşırdım bundan öncesinin vebali bize yedirenlerde ve yediğimizi kontrol etmeyenlerde ve de bu işleri araştırmadan onaylayanlardaydı ama madem artık neyin ne olduğunu öğrendik artık vebal bize geçti. Bilgilendirmen için çok teşekkürler arkadaşım Allah razı olsun bu gibi bilgileri kesinlikle paylaşın arkadaşlar sağolun selamlar...

milleti inançlarıyla nasıl oynuyolar iki kurus için

olcak iş değil yaa

bu gune kadar, her turlu pisligi yedirmisler, bundan sonrada yedirirler.
milletimiz böyle, hep bana hep bana...
tamam guzel birbirimizi bilgilendiriyoz burda... ama gine gidip yiyoz o sosisler...
arkadaslar, domuzda tanrinin yarattigi, bir hayvan degilmi, neden haram....
zevk meselesi diyorum, paso yiyorum... domuzdan baska et tanimam, yapi olarak, insanada cok benzemiyomu, bu hayvan, gecelim simdi, yiyin yaaa...
saka bi yanada, yazik deilmi, insalarin sagligiylan, oynamalari, her keze yaramiya bilir :D:D:D:D
emege saygi
daha dikkatli olmak sart

Geri