Download hızı ve msn sorunu..

ALoNe DiAbLo

ŦĦĔ ŚĦĄĐΘŴ ŴĄŔŔİΘŖ
Reaction score
0
Arkadaşlar bugün download hızım 20-25 kbyi geçmiyor.Bağlantı hızım 1024.Dün iki tane divx film indirdim yaklaşık 110 kb ile indi.Bugün üstüne üstlük msn'de açılmıyor.Bu sorun bugün başladı.Virüs olamaz çünkü format atalı bir hafta olmadı.Ttnet müşteri hizmetlerini aradım sorun bizde gözükmüyor dediler.Zaten hep öle diyorlarda.Acaba sorun net bağlantısındamı benim makinadamı.Bu arada modem ayarları tamam.Splitteri değiştirdim hala aynı.Şu an denedim msn yine açılmıyor...

bilmiyorum kardes benım bılgısayarda gırmıyor msnye ? bilen varsa yardımcı olur mu ?

valla kardeş bendede girmiyo bende anlamadim net met var ama msn ye bu sabah itibariyle giremiyorum

aynen açılmıyor bu msn:(

80048820 hatası veriodur kesin :)

çözümünü arıoruz .. bulur bulmaz veririz siteye :)

arkadaslar bildigim kadarıyla sadece msn 9 larda var bu problem öbürleri acılıyor ama 9 acmıyo sürekli yapmaya başladı bunu bana kalırsa kaldırım 8.5 kuracam

ayrıca msn adreside alınmıyor sorun olduğu söyleniyor

msn acılıo ama cok gec tt netın hızındada yavaslama var

benmde download hızım bugün yerlerde..sabah Avrupa Yakası'nın 163.Bölümünü indirdim 110kb ile ama akşam 25 i bile zor buluo oda bazen ..:hhsigara

lanet olsun aynı sorun bendede var telekoma kafam girsin

80048820 hatası veriodur kesin :)

çözümünü arıoruz .. bulur bulmaz veririz siteye :)

boşuna yormayın kendinizi .hata mesajı uydurma.hotmailde sorunlar var bekliceksiniz hotmail iyiye döncek ondan sonra hizmet alacaksınız.

genel bir problem var demek
microsoftunda sayfasına giremedim,diger sayfalar açılırken ms baglı sayfalar ve msn açılmıyor :(

ewet ya msn ye girmiyo acaba 9,0 dan dolayımı

1 mbit sınırsız kullanıyorum hız kafayı yedi. bazen 5 ile indiriyor 56 k modem gibi bazen coşuyor 65 le başlıyor bir bakmışın 20 lere düştüm anlamaıyorum bu telekoma

Geri