DTP konvoyuna İzmir'de taşlı saldırı

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
22112009151658.jpg

İzmir'de, Ahmet Türk'ü karşılamak üzere oluşturulan araç konvoyuna, bir grup taş ve sopalarla saldırdı....

İzmir'in Hatay semtinde DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ü karşılamak üzere oluşturulan araç konvoyuna, bir grup taş ve sopalarla saldırdı. İlk belirlemeye göre olaya müdahale eden bir polis ile 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Türk'ün hava yoluyla İzmir'e gelmesinin ardından, Adnan Menderes Havalimanı'nın yakınındaki araç konvoyu Basmane semtindeki DTP İl Binası'na gitmek üzere yola çıktı. Üçyol mevkisinde konvoyun arka bölümündeki grupla, bazı vatandaşlar arasında meydana gelen sözlü atışma taşlı sopalı saldırı ve kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, ilk belirlemeye göre olaya müdahale eden bir polis ile 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı....

Devami...

Bu ahmet türk türklükten utanıyor kürdüm diyor ama soyadını değiştirmiyor işe bak

bunların yaptığını tarih görmemiştir bunlar düpedüz 1000 yıllık kardeşliğe nifak sokuyorlar tarihte böyle bir olay yoktur 1000 yıl beraber yaşayıp bu hainliğini yapan yoktur
bunlar nedemek istiyor ya diyarbakıra bazı partilerimizi sokmuyorlar hatta iktidar partisini bile belediye seçimlerinde taşlı sopalı sindirdiler şimdi de kendileri izmirde ankarada miting düzenlemeye kalkıyorlar bu ne biçim bir yüzsüzlüktür bol çocuk yapmalı hemde bolcana şimdi kaç türk kaç kürt var diyorlar bunların sayısı azken bile bu kadar azabiliyorsalar birde sayılarının arttığını düşünün aslında bu tarz hareketlere girmeseler her türlü haklar verilecektir ya ama ...........yapılanlar hak vermeyede korkutuyor insanları bence hain hain dir kahpeliği birdefa yapan bindefa gene yapar cezaları verilmelidir ama bugün ama yarın yani bu devlete bu millete kürt türk farketmez bizlere hainlik yapanların cezalarını işallah gün gelir veririz, 1789 kalma yarım akıllılar zaman 2009 söylesenize şimdi hangimiz alparslanın çekik gözlerine sahibiz yani bir karışım söz konusu kimin ne olduğunu allah bilir hele bu coğrafyada ırkçı pislikler ben aldığım maaşın düşüklüğünü işsizliği bu ve benzeri birçok konuyu bu şerefsizlere bağlıyorum ayrieten bir düşman kesiliyorum öyle bizim geleceğimizi çalıyorlar yani başlı başına irdelenmesi gereken bir konu o yüzden uzun yazdım

Canınızı sıkmayın bir avuç beyinsiz işte

özal gibi konuştunuz.o da birkaç çapulcu demişti.bunları başımıza özal musallat etti.kafalarına vurup ezmedi.şimdi tyyp de aynı yolda.apo-tyyp-feto kolkola bakalım nereye varacaklar.zannettikleri kadar kolay olmayacak.ihanet bi yere kadar gider.sonunda kanlı veya kansız bir şekilde DURDURULUR.bu ülke geçmişte çok hain gördü.kürt, arap, ermeni,alevi, sünni, sarıklı, sakallı, cüppeli, hiç fark etmez.hainlerin başı ezilir.bu ülkede başbakan bile asıldı.unutmayın.TÜRK MİLLETİNİN SON FERDİ YAŞADIKÇA TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR OLACAKTIR.

Konvoyu değil bunları beline kadar toprağa gömüp taşlıcaksın!

Birde gavur İzmir derler.
İzmir Türkiye'nin incisi, vatanını ve milletini seven bir şehirdir.

Geri